Betsafe FAQ

Betsafe er lukket i DK. Overtaget af Nordicbet.

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

Hvornår vil et væddemål være gyldigt i en begivenhed/kamp?

Måske sidder du ligesom mange andre og overvejer hvornår et væddemål er gyldigt, samt hvor langt henne man skal være i en bevidst kamp eller begivenhed før at ens væddemål også tæller.

Væddemål i fodbold

Der skal være spillet mindst 80 minutter af en kamp i fodbold, før at kampen anses som gyldig. Er dette ikke tilfældet vil kampens odds gå ned til 1,00.

Har du lavet et væddemål om første målscorer i en fodboldkamp på en spiller som ikke starter inde på banen, er dette væddemål ikke længere gyldigt.

Ligger dit væddemål på hvem der vil score det sidste mål i kampen, er det også nødvendigt at denne spiller vil komme på banen før eller senere igennem kampen, for at væddemålet skal være gyldigt. Sker dette ikke vil oddset blive nedsat til 1,00.

Væddemål i tennis

I tennis vil et væddemål altid være gyldigt. Har du eksempelvis oddset på tennisspilleren Wozniacki i en kamp mellem Azarenka og Wozniacki, så vil du stadig vinde selvom Azarenko eventuelt skulle trække sig midt i kampen.

Omvendt ville du også tabe dit bet hvis du havde spillet på Azarenko.

Væddemål i cykling

Et væddemål i cykling vil altid være gyldigt, såfremt at den rytter du spiller på stiller fra start.

Skulle din rytter styrte eller udgå af løbet senere, vil dit væddemål stadig være gyldigt, så længe rytteren blot har kørt 1 meter fra start.

Hvilket udvalg har Betsafe i deres sportsbetting sektion?

Betsafe er en meget kendt aktør på markedet, specielt når snakken falder på udvalg af kampe i sportsbetting. Betsafe har nemlig intet mindre end 38 forskellige begivenheder/sportsgrene, som spænder helt fra Cricket til fodbold.

Dine muligheder med sportsbetting hos Betsafe

Spiludvalget/kampene varierer naturligvis efter den sportsgren du gerne vil spille på. Du kan selvfølgelig spille på de helt klassiske, populære sportsgrene, hvor udvalget også er størst.

Nogle kampe har dermed et stort udbud, hvor andre har et mindre udbud af spil. Dette afhænger meget af kampens størrelse og popularitet.

Alle forskellige kampe og begivenheder har dog hver dag rundt regnet 12000 forskellige spil at byde på.

Betsafe har en meget ligetil sportsbetting sektion, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over de mange sportsgrene, som du kan spille på.

Det er meget nemt at gå til hver kamp og dets spiludbud. Du kan ligeledes hurtigt danne dig et overblik over de forskellige spil i hver enkelt kamp.

Søg direkte efter en spiller eller en kamp med Betsafe

Betsafe tillader dig også at søge direkte efter specielle kampe. Du kan eksempelvis søge efter Real Madrid, for at se alle tilgængelige spil med Real Madrid.

Du kan også søge direkte efter en spiller, eksempelvis Christian Eriksen, hvor spil hertil dernæst vil komme frem.

Betsafe har derudover også en rigtig stor og god statistik sektion, hvor du vil kunne se specifikke statistikker ud for hver enkelt kamp.

Her er der også statistikker listet ud for hvert enkelt hold, hvilket i sidste ende kan vise sig og være meget brugbart for dig.

Betsafes fodboldsektion

Lad os starte med at kigge på den populære sportsgren fodbold. I denne sektion hos Betsafe, vil der alt afhængig af kampens størrelse, være mellem 50 og 100 forskellige spil.

Du kan tage et kig på listen nedenfor, for at se hvilke spil der typisk går igen ved de fleste kampe i fodbold:

  • Hvem der vil score det første mål
  • Handicap spillene
  • Kampens resultat
  • Antal hjørnespark
  • Hvilket hold der fører til halvleg
  • Halvleg/fuldtid spillene
  • Asian handicap spillene
  • Over/under mål
  • Hvilket hold der scorer det sidste mål
  • Hvilket hold der får flest advarsler

Hvilke indbetalingsmuligheder har jeg med Betsafe?

Betsafe tilbyder dig følgende forskellige indbetalingsmuligheder: Visa, Mastercard, Strill og Neteller (moneybookers) og almindelig bankoverførsel.

Husk at være opmærksom på at den indbetalingsmetode du vælger,også vil være din samme udbetalingsform. Har du eksempelvis valgt at indbetale med visa, vil din udbetaling også ske til et visakort.

Dog kan du ikke udbetale til et Mastercard, så her skal udbetalingen ske via en bankoverførsel.

Foretager du udbetalinger med Neteller eller Moneybookers, vil din udbetaling tage 1 dag.

Du kan forvente en udbetalingstid på 2-3 dage, såfremt at du vælger en bankoverførsel til din udbetaling.

Har Betsafe faste odds?

Dine odds vil låses fast i det øjeblik hvor du har udvalgt de kampe du gerne vil spille på, og når du har trykket på accepter køb. Herfra kan du ikke længere ændre i dine odds.

På den anden side kan Betsafe også løbende ændre i oddsene så de passer til markedet. Denne situation vil typisk være hvis der vurderes at der er blevet spillet rigtig meget på det samme resultat. Til sammenligning følger man samme procedure på aktiemarkedet.

Som udgangspunkt skal der dog være spillet rigtig mange penge på en given kamp, før Betsafe vil træde ind og eventuelt sænke oddsene.

Til sammenligning ændrer andre bettingsider deres odds meget tidligere end Betsafe gør.

Er der beløbsgrænser for hvor meget jeg kan vinde hos Betsafe?

En spiller hos Betsafe kan som maksimum vinde 30.000 £ (226.000 kroner) per spil, og maksimum 100.000£ (750.000 kroner) per dag. På ugebasis må en spiller altså derfor som maksimum vinde 250.000£, som svarer til 2 millioner danske kroner.

Betsafe har en beløbsgrænse for hvor meget et medlem må indtjene pr. dag for hvert spil.

Beløbsgrænserne er sat for at mindske risikoen for matchfixing. Matchfixerne er nemlig tilbøjelige til at holde sig på afstand, så længe at der er afsat beløbsgrænser på dagene.

Kan jeg spille livebetting hos Betsafe?

Betsafe har en stor livebetting sektion, som udgør en stor del af hele Betsafes koncept.

Spiludvalget er imponerende, og du kan spille alle døgnets 24 timer på de mange forskellige begivenheder og sportsgrene.

I livebetting er det vigtigt at holde hovedet koldt, samtidig med at man har den helt rigtige fornemmelse for hvordan kampen vil udarte sig.

Se følgende for et lille udpluk af dine muligheder indenfor livebetting;håndbold, tennis, basketball, golf, cricket, cykling, underholdning og naturligvis fodbold.

Følg kampene live med Betsafes livestreaming

Live better du hos Betsafe vil du også få mulighed for at følge kampene live, i Betsafes eksklusive livestreamingssektion. Her kan du i alle døgnets 24 timer følge med i forskellige live kampe eller begivenheder.

Du vil kunne finde alt fra de helt store fodboldkampe til en lokal tennisturnering i Uganda.

Det varierende udvalg er derfor blot med til at gøre de unikke spiloplevelser endnu mere interessante og spændende.

Betsafe har et imponerende spiludvalg

Der er rigtig mange forskellige ting som man kan spille på i livebetting.

Det kan faktisk nærmere være en udfordring at finde noget, som man ikke kan spille på. De mange muligheder er et mønster som følger alle live kampe hos Betsafe.

Du kan eksempelvis spille på hvem du tror der vil lave det næste hjørnespark eller får flest gule kort i fodbold, eller hvem der vil vinde det næste parti eller lave flest dobbeltfejl i tennis.

Accepterer Betsafe ændringer på odds i livebetting?

Det kan være rigtig irriterende at et odds ændrer sig samtidig med at du var klar til at bette på dette i livebetting, men nu er nødsaget til at starte forfra.

Sådanne situationer kan du blive foruden med Betsafe, da du her kan acceptere og vælge odds ændringer i livebettingsektionen. Dermed bliver det lettere for dig at bette live.

Livebetter du på flere kampe ad gangen er ovenstående specielt utroligt brugbart.

Du kan vælge at acceptere alle odds på en spillekupon, efter du har aftjekket denne og trykket ok. Dermed accepterer du også samtlige odds ændringer der eventuelt vil ske under kampen.

Her er der naturligvis sandsynlighed for at du enten vil opnå et højere eller et lavere odds.

Når du har tilvalgt ovenstående, vil ændringerne og mulighederne være aktuelle under livebetting, indtil du fravælger dette igen.

Kan jeg spille hos Betsafe fra min mobil?

Du kan altid bruge Betsafes mobile løsninger, hvis du ikke lige har en computer ved din side, sidder på stadion eller blot er på farten.

n downloade Betsafes helt egen app, som giver dig mulighed for at placere live odds. Appen er utrolig brugervenlig og ligetil, den kræver blot at du har en smartphone ved hånden.

Betsafes app til mobilen kræver heller ikke at du logger ind med dit NemID. Du skal blot indtaste dit brugernavn og dit password, også er du klar til at bette!