Få 500 kr. i freebet kr. med bonuskode 2021 til NordicBet

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

NordicBet har længe været kendt som den betting side, som værner om skandinavisk sport. NordicBet har et bredt udvalg af spil, og dette gælder både på det danske men også det internationale marked.

Du kan allerede spille med i dag og få en 100% Nordicbet bonus på op til 500 kroner uden brug af bonuskode. Husk at du skal gennemspille din bonus igennem NordicBet mobil, enten igennem din NordicBet app eller fra din mobile browser.

Du får udover den imponerende velkomstbonus også flotte bonusser på igangværende sportsbegivenheder. Dette kunne eksempelvis være væddemål uden risiko på Champions League.

Følgende er at finde i denne anmeldelse:

 • Anmeldelse af NordicBet
 • NordicBet kampagnetilbud
 • Selve hjemmesiden
 • Vilkår og betingelser for bonusser
 • Vind helt op til 20.000 kr. hver uge
 • Kontooprettelsen
 • Spiludvalgen
 • NordicBet odds
 • NordicBet til mobilen
 • Live betting
 • NordicBet TV – gratis live streaming
 • Ind- og udbetalinger
 • NordicBet kontakt
 • Begrænsninger
 • Ofte Stillede Spørgsmål – FAQ
 • Den samlede vurdering

Anmeldelse af NordicBet

NordicBet har længe været et betting site i stor fremgang. NordicBets ejer er det svenske Betsson, som desuden også ejer Betsafe.

Hos NordicBet kan du forberede dig selv på et freebet på helt op til 500 kroner som nyt medlem. Du behøver ingen bonuskode for at få denne bonus, og du kan enten oprette en ny spillekonto igennem vores hjemmeside eller ved at klikke dig ind her.

NordicBet fokuserer især på de mindre skandinaviske spillemarkeder, hvilket gør spillestedet meget interessant for danske spillere.

Spillesiden har et bredt spiludvalg, og giver dig også mulighed for at spille på de mindre kampe på serieniveau i Danmark.

Du kan læse mere om NordicBet i denne anmeldelse!

NordicBet Bonus Regler

NordicBet tilbyder alle deres medlemmer et freebet på 500 kroner uden brug af bonuskode.

Vil du dog gerne gøre brug af bonussen til sit yderste bør du indbetale 500 kroner.

Du skal være opmærksom på at der altid er nogle vilkår forbundet med din odds bonus hos NordicBet. Din bonus har eksempelvis et gennemspilskrav på 6 gange med et minimums odds på 1,50, som skal gennemspilles indenfor 60 dage. Herefter kan du få udbetalt dine bonuspenge.

NordicBet har en af markedets bedste velkomstbonusser, som kun er overgået af Betfair Sportsbook.
Gennemspilskravet er af en fin størrelse, som er nemt at indfri indenfor kravet på 60 dage.

Vi anbefaler derfor klart at du afprøver NordicBets fantastiske spiludvalg og tilbud, ved at oprette en spillekonto på deres hjemmeside allerede idag. Velkomstbonussen er et tilbud til alle nye kunder og skal gennemspilles fra NordicBet mobil. Det er nemlig kun mobile spil som tæller med i NordicBets omsætningskrav.

Er du interesseret i at vide mere om NordicBets velkomstbonus, kan du læse mere i vores gennemgående anmeldelse af NordicBet.

Vind op til 20.000 kr. med NordicBets fodboldguru konkurrence

Hver uge kan du spille med i NordicBets fodboldguru konkurrence. Her får du mulighed for at vinde helt op til 20.000 kroner, såfremt at du altså er rigtig god til at forudsige fodboldkampes resultater.

NordicBet vælger hver uge 9 topkampe i de europæiske topligaer til konkurrencen. Dernæst skal du forudsige resultaterne for disse 9 topkampe, og omsætte for 200 kroner med et minimums odds på 1.50 i løbet af weekenden i fodboldsektionen.

Er du heldig, kan du måske løbe afsted med førstepræmien på 20.000 kroner i kolde kontanter!

Kampagnetilbud hos NordicBet

Der er altid noget og glæde sig til hos NordicBet Danmark. Den nordiske bookmaker tilbyder nemlig løbende spændende kampagnetilbud til deres kunder. I øjeblikket kan du blandt andet finde en kampagne med navnet Bet One Get One. Her får du et gratis freebet, såfremt at du spiller på en af ugens udvalgte kampe.

Vil du gerne vide mere om NordicBet og deres kampagnetilbud kan du finde flere tilbud og mere information med et besøg på NordicBet hjemmeside her!

NordicBet: en flot og brugervenlig hjemmeside

Hos NordicBet bliver du mødt af en funktionel og velfungerende hjemmeside, med et enkelt design og en ligetil navigation, som gør det nemt for enhver at finde frem til de ønskede sportsbegivenheder.

Under NordicBets odds-sektion vil man i venstre side af skærmen kunne finde en oversigt over de forskellige sportsbegivenheder, som man kan spille på hos NordicBet.

Her finder og vælger man blot den sportsgren, liga eller turnering man ønsker at se, og vælger derefter den kamp man vil spille på. Derudover har du også en tilgængelig søgefunktion til rådighed over navigationsmenuen, som gør at det utrolig nemt at finde lige præcis den sportsbegivenhed du leder efter.

Overordnet set har vi et rigtig godt indtryk af NordicBets hjemmeside, og hjemmesiden er absolut en vellykket hjemmeside, som uden tvivl er en af de bedste på markedet.

Oprettelse af bruger

Når du skal oprette en spillekonto hos NordicBet skal du først trykke på ’opret en konto’ på spillesidens forside. Dernæst udfylder du tilmeldingsformularen med dine personlige oplysninger, også er du allerede klar til at komme i gang med at spille!

Husk at du kan få et freebet på helt op til 500 kroner som velkomstbonus med NordicBet. Du behøver ingen bonuskode for at bruge denne bonus.

Spiludvalg hos NordicBet

NordicBet har generelt set et fint og ganske varierende spiludvalg. Spiludvalget kan i det store løb sagtens måle sig med nogle af de bedste betting siders spiludvalg på markedet.

Udover de populære sportsgrene som tennis, basketball, fodbold og håndbold, kan du blandt andet også spille på de mindre sportsgrene som cricket, dart, snooker, motorsport, vintersport og volleyball.

Det skal også nævnes at den fremvoksende e-sport også tilbydes i et fint udvalg hos NordicBet.

Dermed sagt er der altså rig mulighed for at finde frem til en masse forskellige og tilgængelige sportsgrene.

Udvalget hos NordicBet er desuden suppleret med mange forskellige spil på mere alternative markeder, såsom politik og underholdning. Her kan du eksempelvis spille på folkeafstemningernes resultater eller det amerikanske præsidentvalg.

Du kan også spille på specialspil, blandt andet kan du spille på hvad du tror der vil ske i den kommende sæson af Game of Thrones.

NordicBet har et stort fokus på Skandinavien, og det er især dette som gør at de adskiller sig fra andre i bookmakerfeltet. Med NordicBet Danmark får du gode odds på dansk fodbold helt fra serie 2 og hele vejen op til Superligaen. Det betyder at du kan spille på kampe lige fra dit lokale seriehold og til Champions League-deltagende FC København.

Generelt set dækker NordicBet derfor rigtig mange forskellige sportsgrene.

Dermed sagt er der dog nogle mangler i NordicBets spiludvalg, når fokus falder på antallet af spiltyper.  Nogle fodboldkampe tillader eksempelvis ikke asian handicap varianten, og ligeledes er specialspil såsom spil på kort og hjørne ikke til rådighed. Disse mangler er nogle væsentlige mangler, og spil man typisk nemt finder på andre spillesider.

Dog skal det understreges at NordicBet imponerer på andre områder, eksempelvis med deres store e-sport marked. På dette marked tilbyder bookmakeren væsentlig flere spiltyper end ved andre bookmakere. Du kan eksempelvis på en League of Legends kamp spille om antal maps, ciffertips og maphandicap.

NordicBet Odds

Hos NordicBet får du en tilbagebetalingsprocent som generelt holder sig på 94,5%. Dette er absolut en høj procentdel set ud fra sammenligninger på det danske marked. Det giver dig dermed også et højt oddsniveau hos NordicBet, specielt hvis man sammenligner med andre spillesteder på markedet.

NordicBet har som nævnt et stort fokus på det skandinaviske marked, og det afspejler sig også i deres tilbagebetalingsprocenter i de skandinaviske fodboldligaer, som i flere tilfælde er de højeste på det danske marked.

NordicBet har desuden også ofte den højeste tilbagebetalingsprocent på markedet når man kigger på amerikanske sportsgrene. Sportsgrene såsom NFL, NBA og ishockey har nemlig ofte nogle af de højeste tilbagebetalingsprocenter hos NordicBet.

Med en spillekonto hos NordicBet vil bookmakeren åbne sine odds en del tidligere end andre bookmakere på det danske marked, hvilket blot er en fordel for dig.

På denne måde giver NordicBet dig nemlig en del ’skæve’ odds, som endnu ikke har rettet sig ind efter markedets forudsigelser.

Typisk kan du også finde markedets højeste odds hos NordicBet, hvilket selvfølgelig blot er en fordel som medlem, da du altid bør lede efter de højeste odds når du skal placere dine bets.

NordicBet Live Betting

Generelt set har NordicBet et rigtigt fint design på hjemmesiden, og dette afspejles også i live-betting sektionen. Her mødes du af en ligetil navigation, og en præcis og kort information som hurtigt fortæller dig på hvilke TV-kanaler kampene kan ses live og hvornår de starter.

NordicBets udvalg af live-betting kampe er utrolig bredt, ligesom deres prematch-udvalg. De fleste kampe som tilbyder prematch tilbydes generelt set også live.

Spiltyperne er gennemførte, og udvalget af livebegivenhederne er enormt, uanset om du vil spille på tennis, fodbold, volleyball, håndbold, dart eller noget helt andet. Kort sagt er NordicBet altid en fornøjelse!

NordicBet Live Streaming

Hos NordicBet får du mulighed for at livestreame udvalgte begivenheder. Her kan du både følge den italienske serie A og B og den engelske EFL CUP, League 1 og League 2.

Du skal blot have en registreret spillekonto, have penge på kontoen samt være logget ind, for at spille med via NordicBets live streaming. Har du placeret et væddemål indenfor 24 timer får du også adgang til NordicBets live streaming.

Ofte kan du her også finde topfodbold fra andre europæiske ligaer.

NordicBet har selvfølgelig også andre sportsgrene end fodbold at tilbyde. Med NordicBet TV kan du blandt andet se håndbold, tennis, volleyball, ishockey, basketball og meget andet. Her vil du opleve en service af høj kvalitet, selvom det ikke er muligt opleve begivenhederne i fuld skærm.

NordicBet Mobil

Med NordicBet Mobil får alle kunder nu også mulighed for at tage alle de sjove spil med på farten. Her spiller du direkte med på NordicBets hjemmeside fra din mobile browser, hvor du hurtigt kan få adgang til gode odds og sjove casino spil.

Udover dette tilbyder NordicBet også en app, som du kan downloade direkte ned til din Android eller iOS-enhed. Denne app er en gennemført app som kvalificerer sig som en af Danmarks bedste.

Appen bibeholder hjemmesidens opbygning og design, og har endda et lignende navigationssystem. Samtidig får du også de samme muligheder med appen som du får med hjemmesiden. Du kan placere dine væddemål på lige fod med hjemmesidens muligheder, og på samme måde foretage ind- og udbetalinger.

Dernæst kan du også benytte dig af NordicBets kundeservice fra mobil appen. Derudover kræver den mobile app heller ikke NemID, såfremt at du allerede har logget ind på din spillekonto mindst to gange fra en computer. Herfra kan du nemlig spille løs uden brug af NemIDs nøglekort.

Ind- og udbetalinger

Det er meget nemt at lave ind- og udbetalinger hos NordicBet, og processen tager blot et par minutter.

Skal du foretage en indbetaling skal du først og fremmest være logget ind på din spillekonto. Herefter klikker du på ’indbetaling’ på hjemmesidens forside, vælger din betalingsmetode og ønsket beløb.Efter du har indbetalt dine penge vil beløbet stå på din spillekonto i løbet af på minutter.

Vil du foretage en udbetaling holder du blot markøren over dit kontonavn og vælge ’udbetaling’ i drop-down menuen. Din udbetaling vil blive behandlet indenfor 24 timer, og vil overføres til din bankkonto indenfor et par dage.

NordicBet valgte for nylig at ændre deres transaktionsudbyder, hvilket desværre betyder at der forelægger et gebyr på indbetalinger foretaget med betalingskort (Visa og mastercard). Andre indbetalingsmetoder er dog gebyrfrie, ligesom alle udbetalingsmetoder også er gebyrfrie.

Med nedenstående menuer kan du danne dig et fuldt overblik over NordicBets ind- og udbetalingsmuligheder.

NordicBet kundeservice – en af de bedste

Det er altid muligt at komme i kontakt med NordicBet, såfremt du oplever problemer med hjemmesiden eller blot har spørgsmål. NordicBet har en fantastisk kundeservice, hvor du altid bliver mødt af et venligsindet og kompetent personale, som altid sidder klar til at hjælpe dig med dine problemstillinger.

Du kan kontakte NordicBet 24 timer i døgnet alle ugens syv dage med følgende kontaktmuligheder:

 • Dansk livechat hver dag fra kl. 8.00-24.00. Fra 24.00-08.00 omdirigeres livechatten til et engelsk personale.
 • Kontakt via email på adressen support-dk@nordicbet.dk. Svartiden varierer alt afhængig af afsendelsestidspunkt.
 • Kontakt via telefon på nummeret 80 25 07 62 fra 8.00-23.45. Personalet er dansk og kan kontaktes telefonisk hver dag i ovenstående tidsrum.

NordicBets kundeservice er fantastisk, netop fordi du altid kan skabe kontakt til hjemmesiden i alle døgnets timer året rundt. NordicBets personale er kompetente og en solid hjælp for kunderne, uanset hvilket problem du måtte stå med. Af alle disse årsager adskiller NordicBet sig især fra andre på markedet.

Limits

Limits er et andet ord for begrænsninger. Den danske spillelovgivning tillader nemlig bookmakere at sætte begrænsninger på deres kunders væddemål på det danske marked. De fleste danske bookmakere vælger at udnytte denne mulighed, som desværre efterlader en del frustration blandt vindende kunder, der ser sig nødsaget til at spille for begrænsede småbeløb.

Hos Nordicbet finder du både generelle og personlige limits. Nogle markeder har en generel limit som gælder for alle kunder. Dog har visse kunder, som har vundet over en bestemt længerevarende periode, eller hvis de har fulgt et bestemt spillemønster, oplevet at få tildelt personlige limits på deres væddemål.

I nogle tilfælde snakker vi helt ned til et par kroner. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på dette, samt at du forsøger så vidt muligt at undgå disse limits. Dette gør du ved at variere dine spil, således at NordicBet ikke vil begrænse dig med limits ud fra dit spillemønster.

Ofte Stillede Spørgsmål om NordicBet

 1. Kan jeg få en bonus hos NordicBet?

Du kan godt få en velkomstbonus hos NordicBet. Der tilbydes et freebet til alle nye kunder som går helt op til 500 kroner ved den første indbetaling. Du behøver ikke anvende nogen bonuskode for at få denne velkomstbonus tildelt.

 1. Hvordan kan jeg få min NordicBet bonus?

Når du skal modtage din NordicBet startbonus er det en meget nem proces. Først skal du fra vores hjemmeside klikke dig ind på NordicBet og oprette en spillekonto. Dernæst aktiverer du din bonus ved at trykke på ”mine bonusser”, vælger din indbetalingsbonus og klikker på “Gør krav på denne bonus”. Dernæst vælger du dit bonusbeløb og klikker på “Aktivér”.

Du har nu aktiveret din bonus! Beløbet vil nu automatisk blive overført til din spillekonto. Vær opmærksom på NordicBets bonusregler, her kan blandt andet nævnes at det kun er spil fra din mobil som tæller med i omsætningskrav.

 1. Hvorfor kan jeg få sådan en generøs velkomstbonus hos NordicBet?

Det er ikke nogen hemmelighed at konkurrencen er benhård i bettingbranchen blandt de mange multinationale bettingvirksomheder. De fleste tilbyder nye kunder relative identiske tilbud, og ofte tager dette form som odds på sportsbegivenheder. Af denne grund forsøger flere bookmakere hele tiden at forny og differentiere sig selv fra andre på markedet, og dette kan ske på flere måder.

En af metoderne kan være at skabe unikke velkomsttilbud til nye medlemmer, og her har NordicBet især specialiseret sig med en imponerende bonus, som er en af de bedste der findes på markedet.

 1. Hvordan kommer jeg i kontakt med NordicBets kundeservice?

Du kan kontakte NordicBet på følgende måder:

 • Kontakt via dansk livechat fra kl. 8.00-24.00 hver dag. Fra 24.00-08.00 overtager det engelske personale livechatten.
 • Kontakt via email på adressen support-dk@nordicbet.dk. Afhængig af dit afsendelsestidspunkt vil svar-tiden variere.
 • Kontakt via telefon på nummeret 80 25 07 62 fra kl. 8.00-23.45 hver dag med dansk besvarelse.

Der er ingen tvivl om at NordicBet har en af markedets bedste kundeservice, og derfor kan du også altid få hjælp fra deres kompetente kundeservicemedarbejdere.

 1. Har NordicBet en cash-out funktion tilgængelig?

NordicBet tilbyder desværre endnu ikke en cash-out funktion. Vi kan anbefale bet365, hvis du leder efter en bookmaker med en god cash-out funktion.

 1. Tilbyder NordicBet også live streaming?

Som kunde hos NordicBet kan du streame mange forskellige sportsbegivenheder direkte. Dette gælder alt lige fra fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey og meget mere. Dermed finder du hver dag et bredt udvalg af live streaming muligheder hos NordicBet.

 1. Kan jeg spille hos NordicBet fra min smartphone?

Ja, NordicBet har også en mobil løsning til deres imponerende hjemmeside, hvor du stort set får de samme muligheder som du har fra hjemmesiden. Dermed er du ikke begrænset hvis du vælger at spille med fra din mobil. Du kan både spille direkte fra din mobile browser eller downloade NordicBets app.

 1. Kan jeg komme ud for limits hos NordicBet?

Ja, du kan desværre opleve limits hos NordicBet.

Limits er især noget du kan komme ud for som vindende kunde hos NordicBet. Vi har her hos Bedstebettingsider.dk, selv oplevet at blive udelukket fra betting siden, da vi benyttede et vindende odds system. Nogle gange kan du opleve at blive begrænset helt ned til små øre. Derudover er der generelle, lave limits på lavere rækker. Vil du derfor gerne spille på eksempelvis serie 2, er det meget sandsynligt at du vil støde ind i limits på dine væddemål.

Samlet Vurdering

Der er ingen tvivl om at NordicBet Danmark lever op til sit nordiske, skandinaviske navn. Er du ude efter at spille på dit lokale serie 2 hold, så er NordicBet stedet at besøge. NordicBet er måske den bookmaker som tilbyder flest odds på lave rækker på hele det danske marked. Af denne årsag er vi ekstra vilde med NordicBet!

At NordicBet også kan nydes fra din mobil mens du er på farten, er endnu blot et plus vi kan tilføje til spillesidens samlede vurdering.

Du kan allerede i dag få en 100 % indbetalingsbonus på op til 2.000 kroner hos NordicBet – og det er helt uden en Nordicbet bonuskode!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *