Sådan laver du den bedste bettingstrategi

En bettingstrategi er essentiel, hvis man vil øge sine chancer for at vinde på betting. Der er mange måder at lave ens egen strategi på – alt efter hvilken spiller man er. Her får du et par tips til, hvordan du kommer i gang med at udvikle en strategi.

Der er flere end nogensinde før, der er blevet vilde med at bette på sport. Der er dog meget få, der tjener synderlige summer på det. For mange er betting for sjov. Det gør kampene endnu mere underholdende, og det er i høj grad en social aktivitet. Men hvis du er interesseret i at gå mere seriøst til betting og måske tjene lidt penge på det, så er det essentielt, at du har en solid bettingstrategi. Her kan du læse et par tips til, hvordan du starter med at bygge den bedste bettingstrategi.

Sørg for at finde en sikker side

Det er svært at understrege nok, hvor vigtigt det er, at du vælger de rigtige sider – i flertal. Det er nemlig altid en god idé at være registreret på mere end en side. Når du har en konto på flere forskellige bookmakere, så har du muligheden for at sammenligne deres odds hver eneste gang, du vil bette. På den måde kan du være sikker på, at du altid tjener mest muligt på de bets, som du vinder.

Derudover skal du selvfølgelig være helt sikker på, at de sider, som du vælger, er sikre og troværdige. I Danmark skal man have en licens, så husk at tjek om den fremgår af siden. Du kan også blot vælge Danmarks mest sikre casino- og bettingside, Unibet, der er en af de helt store udbydere på markedet.

Prioritér at lave research

Hvis du skal have en chance for at blive en dygtig better, så er det selvsagt essentielt, at du ved så meget som muligt om den sport, du spiller på. Derfor bør en del af din strategi være, at du altid er opdateret og kontinuerligt laver research. Det er vigtigt, at du både forstår sporten og har stor viden om den – men også, at du kender de forskellige typer bets. Når du laver din research ordentligt, så forstår du, hvad det fx vil sige at spille på handicap odds. Det vil gøre dig i stand til hurtigt at gennemskue, hvilke odds der er gode – og hvilke man skal gå en stor bue udenom.

Spil med hovedet – ikke hjertet

Det sidste råd er helt grundlæggende for enhver strategi. Det er vigtigt, at du sørger for at spille med hovedet. Du skal så vidt muligt undgå at blive revet med af en stemning eller et ønske om, at dit yndlingshold pludselig vinder guld. Det vil du kun tabe penge på og på den måde kan du obstruere din egen strategi. Det kan selvfølgelig ske, at dit ynglingshold laver en “Leicester” som det skete i 2016, hvor en familiefar fra Nykøbing vandt 112.500 på Leicesters Premier League sejr.

For at være helt sikker på at få nogle gevinster, skal du forsøge at fokusere på statistik og historisk data, omstændigheder og selvfølgelig en grad af intuition. Så må du lade følelserne komme i spil i andre sammenhænge. Hvis du følger disse enkle tips, så er du allerede godt på vej til at udvikle din egen bettingstrategi.

Tags: No tags

Comments are closed.