Scandic Bookmakers bonus

Scandic bookmakers er lukket. Se de bedste alternativer herunder.

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

Netop nu kan du finde en 100% velkomstbonus på op til 750 kroner hos Scandic Bookmakers.

For at få fingrene i denne bonus skal du blot oprette en spilkonto hos Scandic Bookmakers, lave din første indbetaling og omsætte denne én gang med til et minimum odds på 1,70. Din bonus vil herefter automatisk blive indsat på din spilkonto indenfor 48 timer.

Du har 60 dage til at gennemspille din bonus, som du skal omsætte fem gange til et minimum odds på 1.70 før du kan få udbetalt denne.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din Scandic Bookmakers bonus!

Anmeldelse af Scandic Bookmakers

Vejledning til kontooprettelse

Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos Scandic Bookmakers, giver vi dig her en god vejledning til hvordan du opretter en spilkonto hos bookmakeren. Selve oprettelsen er utrolig nem, og efter et par minutter er du klar til at spille om de helt store jackpots.

Når du besøger Scandic Bookmakers hjemmeside, skal du først trykke på ’opret konto’, som du kan finde nederst på siden. Når du har udfyldt tilmeldingsformularen er du klar til spille.

Du skal nu blot lave din første indbetaling, så du med din Scandic velkomstbonus i baglommen kan boltre dig i Scandic Bookmakers store spileventyr

Ind- og udbetalinger hos Scandic Bookmakers

Det er meget ligetil når du skal lave en indbetaling hos Scandic Bookmakers. Processen er relativ hurtig, alt efter hvilken indbetalingsmetode du vælger at bruge. Udover kreditkort og eWallets, såsom Neteller og Moneybookers, tillader Scandic Bookmakers også indbetalinger gennem normale bankoverførsler.

Vi kan desuden også tilføje at alle former for indbetalinger er gebyrfrie, hvilket naturligvis blot er en stor fordel for dig som spiller.

Hvis du laver en indbetaling med en bankoverførsel før kl. 18.00 fra mandag-torsdag, vil dine penge stå på din spilkonto næste dag indenfor kl. 15.00. Indbetaler du med en bankoverførsel fra fredag-søndag, kan du forvente at dine penge senest vil stå på din spilkonto den efterfølgende tirsdag.

Du kan lave udbetalinger med bankoverførsel, Neteller og Moneybookers. Hvis du udbetaler med en bankoverførsel, vil dine penge stå på din bankkonto senest to dage efter din overførsel.

Hver uge tillader Scandic Bookmakers desuden én gebyrfri udbetaling, herefter koster det 30 kroner ugen ud i gebyr for hver udbetaling.

Få din Scandic Bookmakers bonus på 750 kroner hos Scandic Bookmakers allerede i dag – klik her!

Scandic Bookmakers hjemmeside

Det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik over Scandic Bookmakers hjemmeside. På forsiden får du hurtigt adgang til nogle af dem mest populære sportsgrene og ligaer, og på denne måde kan du lynhurtigt se dine spilmuligheder an.

Hvis du gerne vil se andre sportsgrene end én, kan du hurtigt navigere frem og tilbage via søgefunktionen, som du finder øverst på siden. På venstre side af skærmen vil du kunne se indholdet på din spilkupon, og dermed kan du altid holde øje med de kampe og odds, som du spiller på.

Hjemmesiden har et meget enkelt design, som er med til at gøre siden attraktiv for nye og eksisterende kunder.

Scandic Bookmakers spiludvalg

Scandic Bookmakers har et stort spiludvalg, hvor især fodbold-sektionen har en varm plads i bookmakerens hjerte.

Er du interesseret i at placere væddemål på fodbold, er du derfor kommet til det rette sted. Her kan du spille på mange forskellige ligaer, og her mener vi alt lige fra Premier League til dansk seriefodbold.

Leder du efter odds på de mindre ligaer i Europa, så skal du ikke lede længe hos Scandic Bookmakers, da denne bookmaker er langt fremme i skoene når det kommer til europæiske ligaer.

Udover fodbold-sektionen kan du også finde spil på sportsgrene såsom håndbold, tennis, ishockey og basketball.

Mindre eksponerede sportsgrene såsom dart, floorball og volleyball er også fint repræsenteret hos Scandic Bookmakers. Sammenlagt har du altså et bredt udvalg af sportsgrene hvor du eventuelt kan bruge din Scandic Bookmakers bonus.

Væddemål hos Scandic Bookmakers

Der er mange forskellige spiltyper at vælge imellem, når du skal placere væddemål på fodbold-sektionen hos Scandic Bookmakers.

Der er ingen tvivl om at spiludvalget er enormt bredt her, og at du kan spille på flere forskellige væddemålstyper, eksempelvis på de helt store ligaer såsom Primera Division og Premier League.

Dog findes rigtig mange af disse væddemålstyper også på de mindre ligaer, og derfor er du altid godt dækket ind hos de forskellige fodboldligaer hos Scandic Bookmakers. Udover de klassiske væddemålstyper såsom 1X2 tilbyder Scandic Bookmakers også spil såsom ciffertips, halvlegsspil, antal mål og handicap.

Hos andre sportsgrene såsom håndbold, tennis og ishockey er spiludvalget ikke altid ligeså bredt, men du kan alligevel finde de mest populære væddemålstyper såsom 1X2, handicap og over/under.

Live betting hos Scandic Bookmakers

Når du skal spille live betting hos Scandic Bookmakers skal du blot åbne topmenuen på hjemmesiden. Her er det igen fodbold som er i fokus, selvom andre sportsgrene såsom tennis, ishockey og basketball også er godt repræsenteret.

En fordel ved Scandic Bookmakers live betting-sektion, er at der altid tilbydes mange forskellige spiltyper på de igangværende kampe, og derfor kan du altid finde lige præcis det spil du gerne vil satse penge på.

Fodbold-sektionen tilbyder rigtig mange af disse spiltyper, så her kan vi næsten garantere at du altid kan finde noget der passer til dine spilpræferencer. Her kan du selvfølgelig spille på de store og populære kampe, alligevel er de mindre kampe fra de europæiske ligaer også pænt dækket ind her.

Kigger vi på ishockey og basket-sektionen kan du spille på amerikanske ligaer, som eksempelvis NBA og NHL. Denne mulighed er også med til at sørge for at Scandic Bookmakers adskiller og udmærker sig fra andre bookmakere på markedet.

Odds og tilbagebetaling hos Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers har nogle rigtig fine og høje odds, som klart er en stor fordel hos denne bookmaker. Derudover er Scandic Bookmakers ofte nogle af de første til at udbyde odds på markedet, hvilket giver dig god mulighed for at finde de bedste og højeste odds.

Er du mest interesseret i at placere væddemål på fodbold, er Scandic Bookmakers absolut et sted at besøge, da denne bookmaker er en af de mest markedsførende på fodboldfronten. Scandic Bookmakers tilbyder især høje odds på de helt store ligaer, hvor du eksempelvis kan se frem til en tilbagebetalingsprocent på 95% på både Premier League, Champions League og Primera Division.

Hvis vi skulle anbefale andre betting sider, som er gode at spille på hvis du er meget interesseret i fodbold, kan vi anbefale dig at kigge på Unibet eller bet365. Disse ydbydere, har specialiseret sig i odds indenfor forbold.

Kigger vi på de mindre fodboldligaer ligger tilbagebetalingsprocent ofte på 92-94% og er derfor en smule lavere end førstnævnte. På ishockey har Scandic Bookmakers en tilbagebetalingsprocent på mellem 92-93%, hvor den på tennis og amerikansk sport befinder sig på 94-95%.

Scandic Bookmakers sørger altid for at følge med tiden og markedet, og dette er absolut blot en fordel som spiller hos bookmakeren.

Indsatsmuligheder hos Scandic Bookmakers

Det er ofte meget nemt selv at bestemme dine beløbsstørrelser når du skal placere væddemål hos Scandic Bookmakers.

Bookmakeren oplyser dog at de ikke vil kendetegnes som en high-stake bookmaker, men derfor kan du alligevel helt selv bestemme hvor store beløb du gerne vil spille for.

Ønsker du at placere rigtig store beløb, kan du altid skrive til Scandic Bookmakers for at få tilladelse.

Det kommer nok ikke som en overraskelse at indsatspolitikken vægter mest på de største fodboldligaer. Dog har du som kunde hos Scandic Bookmakers  altid mulighed for at placere væddemål for nogle rimelige beløb i den høje ende.

Scandic Bookmakers kundeservice

En stor fordel ved denne bookmaker er deres danske kundesupport, som rigtig mange danske spillere sætter stor pris på.  Denne danske service er også med til at vi er ekstra vilde med Scandic Bookmakers!

Vil du gerne kontakte Scandic Bookmakers, kan du kun sende dine spørgsmål eller din henvendelse over e-mail, hvor du vil blive mødt af et kompetent personale alle ugens dage fra 09:00 – 23:00.

Sender du en e-mail udenfor dette tidsrum kan du desværre opleve en relativ lang svartid, og helt præcist kan du først forvente et svar dagen efter. Skriver du til Scandic Bookmakers kundesupport i åbningstiden kan du dog forvente et svar indenfor 5-10 minutter.

Det kan ses som en væsentlig mangel at Scandic Bookmakers har valgt ikke at etablere en live chat-funktion eller telefonisk kontakt, men dette valg er taget, da man fra bookmakerens side ønsker at give et præcist og effektivt svar gennem e-mails, hver gang.

Vores samlede vurdering af Scandic Bookmakers og deres bonus

Der er ingen tvivl om at Scandic Bookmakers er værd at besøge, specielt hvis du gerne vil placere de fleste væddemål på fodbold og tennis. Scandic Bookmakers er nemlig rigtigt langt fremme når det kommer til væddemålstyper, udvalg af ligaer og odds i deres fodbold-sektion.

Udover denne sektion har Scandic Bookmakers også et udmærket udvalg af andre sportsgrene, såsom håndbold, basketball, tennis og ishockey.

Der er fine muligheder når vi kigger på ind- og udbetalinger hos bookmakeren, ligesom at deres kundeservice og hjemmeside er effektiv og brugervenlig, specielt for de danske kunder.

Har du ris eller ros på hjerte til Scandic Bookmakers, så tøv endelig ikke med at skrive en kommentar nedenfor. Skriv desuden endelig, hvis ikke du kan bruge den Scandic Bookmakers bonus som vi har skrevet om.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *