Tipico

Tipico er lukket i DK. Se alternativer herunder:

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

‘Tipico er en bookmaker som har eksisteret siden 2004. Spillesiden har et varieret spiludvalg, hvor du kan finde rigtig mange forskellige spilmuligheder på sportsbegivenheder.

Du kan allerede i dag få en 100% Tipico bonus som ny kunde hos betting siden på helt op til 1000 kroner. Derudover tilbyder Tipico også betting til mobilen.

Bonus til Tipico 2017: Få en 100% bonus på op til 1.000 kr.

Vilkår: Detaljer:
Tipico bonuskode:
Bonustype: Indbetalingsbonus
Tipico Bonusbeløb: 100% på op til 1.000 kr.
Minimum Odds. 2.00
Minimum Indbetaling: 100 kroner
Omsætningskrav: 3 gange
Bedstebettingsider.dks Vurdering

Hvis du leder efter en Tipico bonuskode, behøver du ikke lede længere. Du får nemlig en 100% indbetalingsbonus som ny kunde på helt op til 1000 kroner uden brug af bonuskode hos Tipico. For at modtage denne bonus skal du blot følge disse tre trin:

 1. Opret en Tipico konto her.
 2. Lav en indbetaling på mindst 100 kr. for at modtage din 100% indbetalingsbonus.
 3. Du er nu klar til at spille!

Når du har lavet din første indbetaling, vil din odds velkomstbonus automatisk blive overført til din spilkonto. Såfremt at en bonuskode senere hen bliver tilgængelig, vil vi selvfølgelig opdatere vores anmeldelse med denne.

Anmeldelsens indhold:

 • Anmeldelse af Tipico
 • Vilkår og betingelser til din Tipico bonus
 • Kontooprettelse
 • Hjemmesidens design
 • Spiludvalget
 • Live betting hos Tipico
 • Tipico odds
 • Limits/begrænsninger
 • Tipico til mobilen
 • Tipicos Kundeservice
 • Ind- og udbetalinger
 • FAQ
 • Vores samlede vurdering

Anmeldelse af Tipico

Tipico Co. Ltd. Så dagens lys i 2004, og har licens fra det maltesiske Lotteries & Gaming Authority. I dag er Tipico også godkendt af den danske spillemyndighed, hvilket betyder at alle dine gevinster er 100% skattefrie.

Derfor kan du med roligt sind besøge Tipico allerede i dag, for at modtage din 100% velkomstbonus på op til 1000 kroner.

Tipico har uden tvivl det største marked hjemme i Tyskland, hvor du kan finde mere end 750 fysiske betting-butikker rundt i det tyske land. Tipico er derudover også sponsor for tyske fodboldklubber såsom Werder Bremen, Hamburger SV, 1899 Hoffenheim og SC Freiburg.

På nuværende tidspunkt har den tyske bookmaker dog også hele 20 fysiske butikker rundt omkring i Danmark. Kigger vi på Tipicos marketing i Danmark, er der ingen tvivl om at spiludbyderen har valgt at satse stort på det danske marked, da Tipico ofte er oppe og vende i medierne.

I 2015 indgik bookmakeren et samarbejde med Dansk Boldspil Union, og indtil 2016 var Tipico også officiel partner for det danske fodboldlandshold. Den danske landsholdslegende har sågar også indgået et partnerskab med Tipico, som i dag figurerer som ambassadør for firmaet.

Alt i alt har Tipico altså allerede en solid plads på det danske marked, og også hos rigtig mange betting-interesserede spillere.

Vilkår og betingelser til din Tipico bonus

Du vil modtage din 100% indbetalingsbonus på op til 1000 kroner i forbindelse med din første indbetaling. Du behøver ingen bonuskode for at aktivere denne velkomstbonus. For at modtage dine bonus skal du blot oprette en spilkonto og foretage en indbetaling på mindst 100 kroner.

Husk at du skal gennemspille din første indbetaling + din bonus tre gange til et minimum odds på 2.00. Du skal nærmere præcist gennemspille dette på singler eller kombinationsvæddemål, og først herefter kan du få udbetalt din bonus til din bankkonto.

Hvis du gerne vil udnytte bonussen fuldt ud, betyder dette at du skal gennemspille din bonus til 6000 kroner, hvis din første indbetaling var på 1000 kroner. Der findes dog ingen tidsbegrænsning på din Tipico bonus.

Kontooprettelse

Tipico har en dansksproget hjemmeside, som blot er med til at gøre hele oprettelsesprocessen mere enkel og hurtig. For at komme i gang klikker du blot på ’opret konto’ i øverste højre hjørne, og udfylder derefter tilmeldingsformularen med dine personlige oplysninger.

Sidst men ikke mindst skal du også læse og acceptere dine vilkår og betingelser for spil hos Tipico. Dernæst vil du få tilsendt en e-mail, med et aktiveringslink. Klikker du på dette link vil du videresendes til Tipico, hvor din konto nu står som oprettet.

Husk at Tipico Danmark kræver at du indsender identitetsdokumenter indenfor en periode på 30 dage, da den danske spillelovgivning kræver at din konto verificeres. Derudover skal du også sidde klar med dit NemID, da du skal bruge dette ved dit login.

Hjemmesidens design

Tipico har en meget enkel hjemmeside, hvor der ikke findes blinkende reklamer, skarpe farver eller andet forstyrrende indhold. Det er derfor tydeligt at Tipicos økonomiske afdeling ikke har postet mange penge i hjemmesiden, men det gør ikke spor, da hjemmesidens navigationssystem stadig fungerer upåklageligt.

Øverst på hjemmesiden kan du alt efter dine spilpræferencer vælge imellem ’Odds’ eller ’Live Odds’.

Når du har valgt en af de to valgmuligheder, vil en drop-down menu åbnes i venstre side af skærmen. Her kan du vælge imellem sport, turnering og land. Når du har valgt en kategori, vil de forskellige tilknyttede kampe og væddemål komme til syne.

Tipicos spiludvalg

Den tyske bookmaker har et varierende spiludvalg, hvor du kan spille på rigtig mange forskellige sportsgrene.

Her kan vi især fremhæve de mest populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball og ishockey, som du kan finde en masse af tilknyttede odds på hos Tipico.

Du kan dog også finde mindre eksponerede sportsgrene såsom snooker, volleyball, dart, bordtennis, boksning, cricket, strandfodbold også videre.

Der er dog ingen tvivl om at Tipico har det største fokus på fodbold, hvilket desværre gør at de andre sportsgrene falmer lidt på hjemmesiden.

Kigger vi på de større europæiske fodboldkampe, som eksempelvis en kamp fra Premier League, kan du typisk finde mellem 40-50 tilknyttede spiltyper hertil. I mindre ligaer og kampe vil spiltyperne typisk ligge på 25-30.

Vi savner dog muligheden for at spille på Asian handicap hos Tipico, specielt fordi at denne spiltype ofte har en højere tilbagebetalingsprocent end det klassiske europæiske handicap. Nedenfor kan du se de forskellige sportsgrene, som Tipico tilbyder:

Amerikansk Fodbold Rugby Baseball Boksning Cricket
Cykling Dart Fodbold Vinter sport Golf
Badminton Håndbold Ishockey Motors port Snooker
Basketball Australsk Fodbold Tennis Volleyball Bordtennis

Som vi også var inde på før, virker alle sportsgrene udover fodbold desværre en del nedprioriteret hos Tipico. Tager vi udgangspunkt i en tenniskamp ved US Open, kan du her typisk kun finde mellem 10-15 spiltyper, og én handicaplinje og totallinje for antal sæt og partier.

Betfair Sportsbook tilbyder eksempelvis et flot udvalg af tennisodds, og her blegner Tipico altså desværre til sammenligning.

Vi er dog rigtige positivt stemt overfor at der alligevel findes et så bredt sportsudvalg hos Tipico, så alle spilønsker i det store billede kan blive opfyldt.

Tipico har også udvidet deres sortiment med det fremvoksende e-sport, hvilket betyder at du i dag kan finde odds på CS:GO, Dota 2, League of Legends, Call of Duty og Starcraft.

Generelt set har Tipico dermed et godt spiludvalg, men stadig et udvalg der mangler flere spiltyper, specielt på alle sportsgrene udover Tipicos store fodbold-sektionen.

Live Betting hos Tipico

Tipico har en rigtig fin live betting-sektion, med en stor og fin oversigt, hvor du får mulighed for at spille live stort set døgnet rundt.

Igen holder Tipico også her det store fokus på fodbold, men sportsgrene som volleyball, basket, tennis og baseball er også fint repræsenteret. Du kan også søge efter mindre sportsgrene såsom bordtennis i live betting-sektionen.

Hvis hele Live betting-universet er nyt for dig, kan det hele godt virke lettere forvirrende. Derfor har Tipico også en speciel lydfunktion som du kan tilslutte, som vil lave en lyd hver gang der scores et mål i den kamp du følger. Tipico kalder denne funktion for ’Dong-funktionen’.

Der er på nuværende tidspunkt desværre ikke muligt at live-streame kampene, hvilket desværre er en stor mangel hos Tipico, da live-streaming giver dig mulighed for at følge kampene tæt.

Hvis du gerne vil live-streame en kamp, kan vi anbefale bet365s live-streaming, som måske har markedets største udvalg af live-streamede kampe.

Tilbagebetaling hos Tipico

Tipico har nogle fine odds, hvor du kan forvente en tilbagebetalingsprocent der ligger omkring 92-93 på normale fodboldkampe. Til EM 2012 kunne man endda opleve en tilbagebetalingsprocent på hele 95%.

Kigger vi på andre sportsgrene hos Tipico, såsom snooker, basket, tennis og volleyball, ligger vi også her på omkring 92% i tilbagebetaling.

Selvom Tipico ligger i den høje ende af skalaen i forhold til tilbagebetalingsprocenter, så placerer Tipico sig dog alligevel et stykke fra de bedste betting sider på markedet, og tager vi udgangspunkt i det danske spillemarked ligger Tipico under gennemsnittet.

Dog vil vi gerne nævne at du tit kan finde nogle af de mest markedsførende odds hos Tipico, da denne bookmaker jævnligt tilbyder odds før andre betting sider gør. Dette betyder at du ofte kan finde såkaldte ’skæve’ odds hos Tipico, da oddset endnu ikke har tilpasset sig markedet.

Limits/begrænsninger

Hos Tipico kan du opleve at blive pålagt personlige begrænsninger. Dette vil ske hvis du oplever en høj profit af dine spil, eller udviser et bestemt spillemønster.

Er du først blevet limiteret kan du ikke længere spille for de samme høje beløb, som du førhen har gjort. Specielt Tipico har fået en del kritik i deres opstartsperiode for at pålægge kunder lave limits, men her hævdede bookmakeren at tekniske problemer var årsagen, og disse lave limits findes ikke længere hos Tipico.

Limits er ikke et fremmed begreb i betting-universet, Hvis du gerne vil undgå at blive limitteret kan du overveje at bryde dit spillemønster af og til.

Det er desuden også en god ide at have flere spilkonto registreret, eksempelvis hos Danske Spil eller ved Betfairs Spillebørs, som er to bookmakere der ikke opererer med personlige limits.

Tipico til mobilen

Det er nu muligt at spille med hos Tipico direkte fra din mobil, uanset hvor du end måtte befinde dig.

Du kan enten spille direkte fra din mobile browser, eller downloade Tipicos app som findes til både iOS og Android systemer. Du kan downloade denne app fra App Store eller ved at scanne QR-koden, som du kan finde på Tipicos hjemmeside under ’mobil’. Tipico lader dig endda oprette en ny spilkonto direkte fra din mobil eller din tablet.

Bookmakerens mobile platform er gennemført og måske endda markedets bedste i Danmark. Appen indlæser lynhurtigt og du får stort set de samme muligheder på appen som på hjemmesiden.

Typisk er bookmaker-apps en del begrænsede, men her er Tipico virkelig en undtagelse i særklasse. Appen tillader dig nemlig at foretage ind- og udbetalinger, oprette og lukke en konto, og kontakte kundeservice. Appens opbygning er enkel og ligetil, hvilket gør det til en sand fornøjelse at placere væddemål fra mobilen eller tabletten.

I stil med hjemmesiden får du også en udmærket oversigt over alle tilgængelige sportsgrene, samt en nem søgefunktion, som hjælper dig med at finde lige præcis den sportsgren du leder efter på mindre end et minut.

Tipicos kundeservice

Tipico har en glimrende kundeservice, hvor du tilbydes et højt serviceniveau der består af et erfarent og dygtigt personale. Du kan kontakte Tipico på følgende måder:

 • Telefonisk kontakt på telefonnummer: 89 88 27 91
 • Via livechat-funktionen, som er åben i de fleste dagtimer.
 • Via e-mail på følgende mailadresse: support_dk@tipico.com

Du har derfor rigtig gode muligheder for at komme i kontakt med den tyske bookmaker, specielt også da kundeservicen er åben hver dag fra kl. 10-21.

Du kan også kontakte bookmakeren igennem Facebook; du skal blot søge på ’Tipico Danmark’ i søgefeltet, som du desuden også lige kan give et like med på vejen.

Facebooksiden tilbyder nemlig jævnligt flere konkurrencer, hvor du kan vinde freebets til din spilkonto, såfremt at du kan forudsige et udfald af en bestemt kamp. Facebooksiden har også en kontaktmulighed, og du kan indenfor relativt kort tid forvente et svar fra en af Tipicos medarbejdere i dagtimerne.

Derudover skal vi for god ordens skyld også nævne, at du også kan kontakte Tipico med et godt gammeldags brev eller ved at sende en fax.

Ind- og Udbetalinger hos Tipico

I øjeblikket er der ikke nogle former for gebyrer på dine indbetalingsmuligheder hos Tipico. Tipico accepter både normale kreditkort såsom Mastercard og VISA, men også eWallets såsom Skrill, Neteller og/eller Moneybookers.

Du kan også indbetale penge med en bankoverførsel, Ukash eller med Paysafecard.

I øjeblikket opererer Tipico med danske kroner på hjemmesiden, men bookmakeren har tidligere udtalt at valutaen kan ændres til euro, såfremt at efterspørgslen er høj nok.

FAQ om Tipico

 1. Kan jeg finde en bonuskode til Tipico?

Du kan i øjeblikket ikke finde nogen bonuskode til Tipico. Vil du gerne modtage din Tipico bonus skal du derfor blot oprette en spilkonto hos bookmakeren, tilvælge din bonus ved din første indbetaling, og din bonus vil herefter overføres til din spilkonto.

Hvis der i fremtiden vil komme en bonuskode til Tipico på markedet, vil vi naturligvis opdatere vores anmeldelse med denne.

 1. Hvorfor tilbyder Tipico en velkomstbonus?

Det er naturligvis i Tipicos interesse at tiltrække nye kunder, og her frister en flot velkomstbonus bestemt.

Det er ikke nogen hemmelighed at det er et strengt marked, hvor bookmakerne er i konstant konkurrence for at overgå hinanden med bonus og tilbud til nye og eksisterende kunder. Her bruges velkomstbonusser specielt som en vigtig konkurrenceparameter.

 1. Hvordan kommer jeg i kontakt med Tipico?

Du kan kontakte Tipico på følgende måder:

 • Telefonisk kontakt på telefonnummer:89 88 27 91
 • Via e-mail på følgende mailadresse: support_dk@tipico.com.
 • Via livechat-funktionen, som er åben næsten alle døgnets timer.
 • Via Tipicos Facebookside under “Tipico Danmark”.

Tipico har en udmærket kundeservice, hvor du i løbet af de fleste dagtimer mødes af et erfarent og dygtigt personale. Kundeservice-afdelingen er åben fra kl. 10-21 hver dag.

 1. Hvilke sportsgrene tilbyder Tipico spil på?

Der er rigtig mange forskellige sportsgrene at vælge imellem hos Tipico.

Du kan eksempelvis spille på sportsgrene såsom tennis, fodbold, baseball, ishockey, håndbold, basketball, dart, volleyball, amerikansk fodbold, motorsport, rugby, cykling, snooker, boksning, bordtennis, e-sport, badminton, australsk fodbold, golf og cricket.

 1. Kan jeg spille hos Tipico fra min mobil?

Ja, det er i dag muligt at spille direkte fra din mobil hos Tipico, der måske har markedets bedste mobile platform.

Du kan downloade Tipicos app direkte til din iOS eller Android enhed, eller du kan spille direkte fra din mobile browser. Du behøver desuden ikke logge ind med NemID, når du spiller fra din mobil eller din tablet.

 1. Kan jeg finde en cash-out funktion hos Tipico?

Ja, du kan hos Tipico finde en cash-out funktion på udvalgte væddemål, som automatisk aktiveres hvis tilgængelig.

Denne cash-out funktion er dog ikke tilgængelig for igangværende kampe, så det er dermed begrænset hvor brugbar funktionen i realiteten er.

 1. Kan jeg live-streame hos Tipico?

Det er desværre ikke muligt at live-streame hos Tipico på nuværende tidspunkt. Dog har bookmakeren tidligere udtalt, at live-streaming er på programmet for fremtiden, men hvornår er endnu uvist.

 1. Hvor kan jeg spille i fysiske butikker fra Tipico?

Du kan finde fysiske Tipico butikker i store dele af Jylland, Fyn og hovedstadsområdet.

I København kan du finde 3 fysiske Tipico butikker, hvor der i Aalborg findes 4. Derudover kan du også finde disse butikker i følgende byer: Aarhus, Esbjerg, Viborg, Lunderskov, Randers, Tønder, Birkerød, Frederikssund og Odense.

 1. Kan jeg opleve personlige limits hos Tipico?

Du kan desværre opleve både personlige og generelle limits hos Tipico. Derfor oplever vindene kunder desværre ofte at blive limiteret, nogle gange endda ned til et par hundrede kroner.

Det er beklageligt at Tipico har valgt at anvende limits, specielt hvis man oplever en høj profit over en længere periode. Dog skal vi understrege at limits er fuldt ud lovligt og godkendt af den nuværende spillelovgivning.

Vores samlede vurdering

Der er ingen tvivl om at Tipico er en ganske udmærket bookmaker på det danske marked.

Hvis Tipico brugte mere energi på deres markedsføring på deres mobile platform, er vi sikre på at de kunne vokse sig til at blive en endnu stærkere spiller på det danske marked.

Vi er desuden meget begejstrede for Tipicos overskuelige hjemmeside, selvom vi desværre må konstatere at deres spiludvalg er lidt bagud i forhold til andre bookmakere.

Dog tilbyder Tipico alligevel en flot velkomstbonus på op til 1000 kroner, og vi klapper i hænderne over at denne Tipico bonus ikke er tidsbegrænset og gælder uden brug af en Tipico bonuskode!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *