Odds bonus

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

Du kan med ovenstående tabel se de bedste odds bonusser på det danske marked. Alle disse odds-udbydere har dansk spillelicens, hvilket også betyder at alle gevinster er skattefrie.

Find den odds bonus som er bedst for dig, tilmeld dig betting siden, og tjen penge idag!

Brug vores unikke odds bonuskoder

Du er hjertelig velkommen til at anvende alle de odds bonusser som du finder her på siden. Her taler vi om muligheden for at få bonusser til flere tusinde kroner, som du enkeltvis kan bruge til at bette på fodbold, heste, basketball osv.

Et godt råd er at gennemspille en bonus før du giver dig i kast med en ny, da det kan være ret omfattende at spille på to eller flere bonusser på en og samme tid.

Som udgangspunkt kører alle betting sider med klassiske odds velkomstbonusser, hvor din første indbetaling fordobles med et tilsvarende beløb.

Fælles for alle bonusser er at de alle har en eller anden form for gennemspilskrav, som du skal efterleve før pengene kan hæves til din bankkonto. Betting siderne har disse gennemspilskrav for at undgå at kunder udnytter bonusserne, ved ikke at lave indbetalinger først. Du har som minimum altid 60 dage til at gennemspille din odds bonus.

Hvad er en odds bonus?

Vi kigger med denne artikel en del nærmere på nogle af de store spørgsmål der typisk kan opstå i forbindelse med odds bonusser.

Spørgsmål såsom hvorvidt gevinster er skattefrie eller ej, hvilke krav der er til fra odds sider med bonus, og om man kan få en bonus fra mobilen, er nogle typiske spørgsmål som du kan finde svar på i vores artikel.

  1. Velkomstbonus og gennemspilskrav
  2. Freebet/risikofrie bonusser
  3. Omsætningsbonus
  4. Odds bonus til mobil og tablet
  5. Skattefri odds bonusser
  6. FAQ om odds bonusser

Velkomstbonus og gennemspilskrav til din odds bonus

Du kan godt forberede dig selv på at der altid medfølger en række regler og krav, når du vælger at takke ja til en bonus fra odds sider med bonus.

Ofte indsættes din bonus direkte på din spilkonto når du har oprettet en bruger. Dermed sagt skal du ikke regne med at denne odds bonus er gratis penge, som du blot kan få udbetalt fra din spilkonto med det samme. Spillesiderne har nemlig altid nogle individuelle bonuskrav, som oftest ses igennem et gennemspilskrav.

Under et gennemspilskrav skal du omsætte din odds velkomstbonus et bestemt antal gange, før denne kan udbetales til din bankkonto. Nogle spillesider kræver at du skal omsætte din velkomstbonus 6 gange til et minimums odds på 1,50, hvor andre kun kræver at du spiller på en eller to kampe.

Det er derfor altid en rigtig god ide at være opdateret på de forskellige regler og vilkår, som er gældende for lige præcis din velkomstbonus.

Du kan her hos Bedstebettingsider.dk finde en række anmeldelser af alle bookmakere, som har dansk licens. Her giver vi også en god introduktion til de forskellige spillesiders gennemspilskrav og deres respektive velkomstbonusser.

Det er også meget vigtigt at du husker at tjekke hvor meget en spilleside kræver at du mindst skal indbetale, for at modtage din betting bonus. Nogle spillesider tillader dig eksempelvis af modtage en 50% indbetalingsbonus på op til 1500 kroner, hvis du som minimum indbetaler 3000 kroner på din første indbetaling. Mange spillesider opererer med et indbetalingskrav på mindst 1000 kroner, i forbindelse med en 100% indbetalingsbonus. Dog skal det siges at langt fra alle spillesider kræver at du skal indbetale 1000 kroner, for at modtage velkomstbonussen.

Finder du en spilleside der eksempelvis skilter med en 100% indbetalingsbonus på op til 1000 kroner, betyder dette at du som maksimum kan modtage 1000 kroner oveni din indbetaling fra bookmakeren. Her kan du eksempelvis sagtens kun indsætte 200 kroner, men så vil du også ’kun’ modtage 200 kroner fra spillesiden som betting bonus.

Free bet/risikofrie bonusser

Et såkaldt free bet er en form for bonus, som spillesiderne jævnligt tilbyder deres kunder. Nogle spillesider vælger at tilbyde det som en velkomstbonus, som eksempelvis Betfair, hvor andre tilbyder free bet igennem kampagner. Typisk ses disse promotions igennem væddemål på store kampe fra store ligaer såsom Champions League.

Et free bet er et væddemål, som du kan få refunderet, hvis du skulle være så uheldig at tabe dit bet. Nogle gange er det endda muligt at lave et bet på eksempelvis 250 kroner, som du vil få refunderet fuldt ud hvis du taber dette.

Med Bet365s free bets skal du typisk spille på kampe lige før de går i gang, for herefter at placere et bet mens kampen er i gang. Taber du dette live-bet vil du Bet365 refundere din indsats.

Dette kunne eksempelvis være hvis du havde satset 250 kroner på en sejr til Real Madrid over FC Barcelona før kampens start.

Efter kampen er blevet fløjet i gang placerer du 250 kroner på at der vil forekomme under 10 hjørnespark igennem kampen.

Bet365 vil i dette eksempel refundere dine 250 kroner, hvis der for eksempel kommer 11 hjørnespark igennem kampens forløb.

Der er ingen tvivl om at et free bet en af de bedste former for odds bonusser på markedet, og denne bonusform tilbydes ofte af spillesiderne. Derfor er den en god ide altid at holde øje med din e-mail, samt holde dig opdateret gennem Bedstebettingsider.dk, så du aldrig går glip af en risikofri bookmaker bonus!

Omsætningsbonus

En omsætningsbonus fungerer helt på samme måde som den klassiske velkomstbonus.

Den store og altafgørende forskel er at du ikke behøver at indbetale nogle penge for at gennemspille din odds bonus, og at du først vil modtage din odds bonus når du har spillet dine penge fri.

Med andre ord stiller spillesiden simpelthen et krav til din omsætning. Når du opfylder dette krav, kan du hæve pengene direkte til din bankkonto. Denne bonusform er ikke specielt udbredt, men du kan alligevel støde ind i den hos enkelte bookmakere.

Betting bonus til mobilen

Det bliver mere og mere populært at placere væddemål hos bookmakere direkte fra mobilen blandt danskerne, specielt fordi vi alle typisk har vores mobiltelefon lige ved hånden.

Derudover er det utrolig nemt at spille fra mobilen, da du ikke behøver at bruge dit NemID ved login. At du ikke behøver at anvende dit NemID fra mobilen, har givet rigtig mange spillesider blod på tanden for at udvide deres mobile platforme.

Flere af de store bookmakere har derfor også skabt unikke odds bonusser til mobiltelefoner og tablets, som er en bonusform som tilbydes til kunder, som placerer deres første væddemål fra deres mobil eller tablet.

Fordi det er så nemt at spille med fra sin mobil eller tablet, anbefaler vi også at du tager et kig på din bookmakers mobile tilbud.

Ofte har de fleste betting sider som nævnt eksklusive odds bonusser tilgængelige til de kunder, som spiller med fra deres mobiltelefoner eller tablets. Et godt råd er derfor at logge ind hos dit betting site, og undersøg hvilke muligheder og tilbud du kan finde med deres mobile løsninger.

Skattefri odds bonus

Vi får ofte spørgsmålet på Bedstebettingsider.dk om hvorvidt gevinster på odds og sportsbetting er skattefrie eller ej. Hvis du blot følger et par regler, er det faktisk meget nemt at svare ja til dette spørgsmål.

Først lidt baggrundsviden:

Den danske regering besluttede i 2011 at det danske spillemarked skulle liberaliseres. Derfor er der i dag nogle klare retningslinjer for hvordan man spiller på internettet, og hvornår danske gevinster bør være skattefrie eller ej.

Disse retningslinjer er gældende online men også i fysiske butikker. Retningslinjerne trådte endeligt i kraft den 1. januar 2012. I dag er det utrolig nemt at finde frem til hvilke spilleselskaber, der har 100% skattefrie gevinster.

Har en spilleside en dansk spillelicens, kan du også regne med at alle gevinster er skattefrie, hvilket også er gældende for deres respektive odds bonusser.

Hvis du er det mindste i tvivl om hvorvidt en spilleside har dansk licens eller ej, kan du altid kigge efter Spillemyndighedens logo, som du kan se ovenfor. Skilter bookmakeren med dette logo, kan du være helt sikker på at spillesiden er reguleret af den danske stat og dermed har dansk licens.

Når en spilleside har fået tilkendt den danske licens, betaler bookmakeren skat til den danske stat, hvilket betyder at du slipper for at gøre dette når du vinder på betting og odds.

Vi har her hos Bedstebettingsider.dk valgt kun at liste de spillesider, som bidrager med noget til fællesskabet. Med andre ord kan du spille sikkert på vores anbefalede spillesider.

Når en spilleside er godkendt af den danske spillemyndighed er dine penge desuden sikret mod konkurs og andre økonomiske ubehageligheder, så du sikkert og trygt kan drage fordel af spillesidens odds bonusser.

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager her hos Bedstebettingsider.dk dagligt spørgsmål omkring odds bonusser. Vi har derfor samlet en lang række typiske spørgsmål her, så du forhåbentlig kan finde svar på dine eventuelle spørgsmål.

Kan jeg modtage odds bonusser fra alle spillesider?

Ja, du har mulighed for at oprette en spilkonto hos samtlige spillesider, som har dansk licens, og dermed udnytte alle bonusser til deres fulde enkeltvis. Når du har gennemspillet én bonus, går du simpelthen blot videre til den næste bonus i køen.

Kan jeg modtage en odds bonus, hvis jeg allerede har en eksisterende konto?

Det er forskelligt fra spilleside til spilleside, om hvorvidt eksisterende kunder kan modtage odds bonusser. Hvis du allerede har gennemspillet din velkomstbonus, kan du dog som udgangspunkt ikke modtage en ny velkomstbonus.

Nogle spillesider kræver desuden at du indløser din velkomstbonus indenfor den første måned efter din oprettelse. Andre spillesider tillader dog også at du kan modtage din odds velkomstbonus senere, såfremt at du aldrig modtog en i starten.

Du kan altid kontakte din bookmakers kundeservice, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder.

Kan jeg modtage en odds bonus fra Danske Spil?

De kunder som kender til Oddset fra Danske Spils butikker, ved nok allerede at der ikke findes nogen odds bonus i fysisk form.

Dog tilbyder Danske Spil en odds bonus online, som tager form som en fin 50% indbetalingsbonus på op til 500 kroner. For at udnytte denne bonus fuldt ud, skal du derfor indbetale 1000 kroner for at modtage den fulde odds bonus på 500 kroner.

Du kan indløse denne odds velkomstbonus når du opretter en spilkonto og spiller oddset online hos Danske Spil.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *