De 8 bedste råd til at tjene penge på odds

Betting/odds kan måske virke som en nem vej til at tjene lidt ekstra penge på sidelinjen, men rigtig mange kan skrive under på at det ofte er en helt anden situation.

Du kan her finde 8 gode råd til hvordan du kan tjene penge på odds ogundgår at falde i de mange huller, så du i sidste ende kan opnå profit på betting.

1. Udnyt alle bookmakernes bonusser

Vi anbefaler at du altid holder et skarpt øje med de mange tilgængelige bonusser på markedet, hvis du gerne vil opnå profit.

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

Rigtig mange steder tilbyder en 100% indbetalingsbonus på 1000 kroner, og det skal du selvfølgelig blot udnytte. Disse bonusser giver dig ganske enkelt flere penge at spille for, og dermed også større chancher for at tjene penge.

Du kan her på Bedstebettingsider.dk finde en bonusoversigt, så du altid kan holde dig opdateret på hvordan du modtager de bedste betting bonusser.

2. Spil med hjernen og ikke med hjertet

Den største fejl som rigtig mange begår når de forsøger at tjene penge på odds, er at de spiller med hjertet fremfor med hjernen. De fleste mennesker har et favorit fodboldhold, eller favoriserer altid et hold i en kamp, og det kan være en rigtig farlig affære at lave disse favoriseringer på forhånd.

Ofte bliver du blændet af dine favorithold, hvilket gør at oddsene virker ligegyldige. I de fleste tilfælde hvor der opleves tab, er det fordi at der spilles med hjertet fremfor med hjernen.

3. Hold dig opdateret på statistikker

Udover at det en god ide at holde dig opdateret på de forskellige hold, så er det også en rigtig god ide at holde øje med stillingerne i ligaerne og statistikkerne. Det ville være dumt at stole blindt på statistikkerne, men de kan alligevel være en god hjælpende hånd for dig.

Samtidig er det også en god ide at være opdateret på de aktuelle stillinger i ligaen. Hvis turneringen er ved sin ende og et hold er sikret en fast plads, mens et andet hold kæmper for mesterskab eller blot overlevelse, så kan det ofte være en god ide at spille på det hold der stadig har noget at kæmpe for.

Igen ville dette også være vejen frem i en pokalkamp. Har det ene hold en vigtig kamp i vente stiller de måske med flere reserver, og derfor er det en god ide altid at holde dig opdateret på disse situationer.

4. Spil ikke altid kun på favoritterne

Mange spillere spiller ofte kun på de helt store favorithold, hvilket er en stor fejl. Ofte er oddsene på store hold såsom Barcelona, Real Madrid og Manchester United virkelig lave, hvilket indikerer at kampene altid vil gå stensikkert hjem.

Fodboldkampe har det dog med at overraske, og bare i denne sæson har Real Madrid, Barcelona og Manchester United alle tabt på trods af odds der lå helt nede på 1.10.

Du bør derfor ikke altid spille på favorit holdende hvis du ønsker at tjene penge på bets.

5. Benyt dig af odds systemer

Tro det eller ej, så kan det faktisk lade sig gøre at tjene penge mange på odds ved hjælp af et odd system.

Ved at tilgå betting med en matematisk tilgang, kan du hurtigt skabe en fordel overfor betting siderne.

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om odds systemer, kan du læse vores artikel som forklarer om odds systemer her.

6. Tjek op på holdenes positioner

Mange betting-spillere kastet et blik på kampprogrammet og oddsene, og vælger herefter hurtigt deres spil. Igen begår mange spillere en væsentlig fejl her, da de ikke har holdt sig selv opdateret med truppernes tilstande før opgørene.

7. Lyt til eksperterne

Vi mener ikke at du i alle tilfælde skal lytte til eksperternes råd, men de kan alligevel ofte være en god indikator for kampens gang.

Disse eksperter bruger meget tid og energi på at analysere og undersøge forskellige kampe, og selvom du måske ikke er helt enig i de odds som eksperterne foreslår, så kan deres råd og information alligevel være en god hjælp til dig inden kampen går i gang.

Det er sidste ende helt op til dig om du vil følge deres råd, eller om du blot vil bruge al den nye viden til at finde nye råd og tips på markedet.

Det er generelt altid en god idé at lytte på eksperter når det kommer til at måder at tjene penge, da folk der har erfaring med indkomst typisk kan hjælpe én godt på vej til flere penge.

8. Spil på singler

Hvis du gerne vil øge dine gevinstchancer og tjene penge på odds, er det en god ide at holde dig til at spille på singler. Du vinder sjældent store beløb på singler, men i det lange løb vil du opnå en større profit med disse mindre beløb.

Dine gevinstchancer falder i takt med hvor mange kampe du har på en kupon, og derfor vil du i langt flere tilfælde opleve gevinst på single-spil.

Du kan naturligvis stadig spille med doubler, tripler også videre, men igen bør du kun lave små indskud, når du går efter den store gevinst.

Måske stiller dit hold op med reserver, eller måske er nogle af de vigtige spillere blevet skadet, eller sidder på bænken med karantæne.

Spiller du eksempelvis på Real Madrid, forventer du nok også at Gareth Bale og Cristiano Ronaldo stiller op, da de er stærke spiller som blot øger dine gevinstchancer. Hvis du vil tjene penge på odds, er det derfor altid en god ide at tjekke op på trupperne før opgøret, og før du placerer dit væddemål.