Over/Under odds system

Bookmakere har mange værktøjer til at skabe sport fyldt med spænding. Spil på over eller under et vist antal af bestemte væddemål er et af de mest populære spil, som bookmakere har indført. Dette spil kaldes over for over/under væddemål.

Du får med denne artikel en bred og god introduktion til over/under væddemål, samt en vejledning til hvordan du bruger det i praksis for at opnå profit på oddset.

Hvad er et over/under væddemål?

Over/under væddemål blev først og fremmest indført med det formål at spille på antal af scorede mål i en given kamp.

Typisk tilbyder danske bookmakere odds til mindre eller mere end 2.5 mål. Dog kan du også finde betting sider såsom Bet365, Tipico og Danske Spil, som alle formår at anvende over/under væddemål på alt hvad der giver mulighed for dette i sportens verden. Disse bookmakere tilbyder desuden også helt fornuftige odds bonusser, når du oprette en konto.

Derfor kan du i dag placere dine væddemål på flere felter indenfor sport, eksempelvis hjørnespark, hvem der vil få rødt eller gult kort, off-side, indkast og meget mere.

Hvordan fungerer et over/under-væddemål?

Oddset på et over/under væddemål kaldes også for et to-vejs væddemål. Dette betyder at væddemålet har to mulige udfald, og med 50% chance for gevinst er der god chance for at dit væddemål går hjem.

Modsat opererer vi med to-vejs væddemål heller ikke med de helt store odds, og derfor vil din gevinst ikke blive særlig stor. Vil du gerne score de større gevinster anbefaler vi derfor at du for eksempel spiller dine over/under væddemål i kombinations- eller systembet, hvor du kan lave en kupon med 2 eller flere kampe.

Vi anbefaler desuden altid også at du laver et godt baggrundstjek og kaster et kritisk blik på tidligere kampe og scoringer imellem holdene før du går i gang med at spille.

Eksempel på over/under væddemål

Vi kan igennem et eksempel prøve at kigge nærmere på spanske Primera Division.

Kaster vi et blik på de to store spanske hold FC Barcelona og Real Madrid, vil vi kunne se at begge hold formår at score mange mål. Nærmere præcist kan vi se at begge hold har scoret mindst 3 mål i næsten alle de 10 seneste kampe, og derfor vil et bet på over 2,5 være et forholdsvist sikkert sats.

Ved at kigge på statistikkerne kan du også danne dig et overblik over hvor mange røde/gule kort holdene typisk får, og på denne måde kan du finde inspiration til dine over/under væddemål.

På vores odds-kupon har vi valgt at fokusere på de tidligere nævnte fodboldhold, nemlig FC Barcelona og Real Madrid. Her kan vi se at en tidligere kamp mellem FC Barcelona og Athletico Bilbao endte med 2-1.

Vi kan også se at Barcelona typisk scorer flest mål på hjemmebane, og derfor tør vi godt at spille over 2,5.

Real Madrid scorer generelt set mange mål, plus de har Ronaldo med på holdet, som er en af de mest scorende spillere.

Selvom det er en kamp der ridses op mod lokalrivalerne fra Atletico Madrid, vurderer vi også her at det er et godt sats at spille på over 2.5 mål. Selvom vi har en lav risiko, så giver vores over/under væddemål os alligevel et fornuftigt samlet odds på 2.56. Vi løber derfor en lidt større risiko, men vi får også bedre odds med i løbet!

Hvilken sport egner sig bedst til over/under odds systemet?

Typisk benyttes over/under bets på antal mål i fodboldkampe, og holder sig ofte til over/under 2,5 mål.

Dog kan du også støde ind i over/under væddemål på flere andre sportsgrene, som for eksempel tennis og basketball.

Kan jeg tjene penge på over/under odds strategi?

Et kort og præcist svar ville være JA. Dog skal du huske at din gevinster på over/under væddemål typisk ikke er særlig store, da dine odds på disse to-vejs væddemål oftest er lave.

Derfor anbefaler vi at du for eksempel kombinerer dine over/under væddemål med andre spil, og dermed placerer flere kampe på en odds-kupon.

Har du et rigtig godt kendskab til en bestemt liga, har du nemlig også god chance for bedre at kunne forudsige antal af mål i en kamp.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *