Surebet

Afhængig af hvilken sportsgren og ens egen risikovillighed, kan man opnå store gevinster, men også tab, når man spiller med surebets på oddset.

En kendt odds-strategi er ’det sikre spil’, som også kaldes for surebets, og rigtig mange spillere finder surebets attraktive på grund af det tillokkende navn.

Hvad er et surebet?

Et surebet er en betting-strategi, som direkte oversættes til ’sikkert væddemål’.

Med denne strategi placerer man som spiller en risikofrit bet hos en given bookmaker, dog skal du være hurtig, da der sker udsving på de forskellige odds hele tiden.

Formålet med et surebet få et udfald på ens væddemål,  som altid overgår den samlede indsats. Ofte er profitten ved surebets meget lav, men med en lille portion held og tålmodighed kan du sagtens finde gode kampe at spille på.

Når du skal placere surebets skal du først og fremmest have en spillekonto registreret hos den udvalgte bookmaker. Dernæst skal du være hurtig når du skal placere dine væddemål.

Din indsats bør også altid være højere end dine normale indsatser, hvis du gerne vil drage fuldt udbytte af odds-variationerne, som typisk er meget små.

Eksempel på et surebet

Vi vil nu vise dig to eksempler på sikre væddemål. Du kan bruge denne betting-strategi til to-vejs spil, eksempelvis tennis, og tre-vejs væddemål, som eksempelvis fodbold.

Eksempel 1 – Et surebet på tennis

Spiller du på en tenniskamp er der kun to mulige udfald – Spiller A kan vinde eller tabe til Spiller B. Det er ikke muligt at spille uafgjort i en tenniskamp. Er odds-sætningen favorable mellem to bookmakere, vil odds-variationen se ud på følgende måde:

Bookmaker 1: Har et odds på Spiller A på 2.15

Bookmaker 2: Har et odds på Spiller B på 1.95

Vi placerer nu et bet på 100 kroner på følgende måde:

Vi placerer et indskud på 47,56 kroner på Spiller A som vinder med et odds på 2.15. Vinder Spiller A nu, vil vi modtage 102,25 kroner i gevinst.

Vi placerer også 52,44 kroner på Spiller B som vinder med et odds på 1.95. Vinder spiller B vil vi opnå en profit på 102,26 kroner.

Spiller Odds Indsats Profit
Spiller A 2.15 47,56 kr. 102,25 kr.
Spiller B 1.95 52,44 kr. 102,26 kr.

Uanset hvilket udfald kampen end har, vil du nu vinde på dit surebet. Du kan udregne dine odds og indsatser med vores surebet kalkulator, hvis du gerne vil have hjælp til at vurdere dit væddemåls chancer.

Eksempel 2 – Et surebet på fodbold

Som vores ovenstående eksempel også illustrerede, kan du placere et risikofrit surebet på 2-vejs spil. Du kan også vælge at bruge denne odds-strategi til at spille på kampe hvor der er tre mulige udfald, eksempelvis fodboldkampe.

Bookmaker 1: Spil på sejr til Hold A med odds på 14.00

Bookmaker 2: Spil på uafgjort med odds 8.00

Bookmaker 3: Spil på sejr til Hold B med odds på 1.30

Placerer vi et indskud på 100 kroner vil vores surebet se således ud:

Vi placerer først 7,40 kroner på en sejr til Hold A med et odds på 14.00. Dette kan give os en mulig gevinst på 103,6 kroner.

Dernæst placerer vi 12,94 kroner på uafgjort med et odds på 8.00, som kan give os en gevinst på 103,52 kroner.

Sidst men ikke mindst placerer vi også 79,66 kroner på en sejr til Hold B med et odds på 1.30. Går dette væddemål hjem vil vi vinde 103,56 kroner.

Udfald Odds Indsats Profit
Hold A Vinder 14 7,40 kr. 103,60 kr.
Uafgjort 8 12,94 kr. 103,52 kr.
Hold B Vinder 1.3 79,66 kr. 103,56 kr.

Afhængig af udfaldet vil dit surebets profit ligge mellem 3,52 og 3,60 kroner.

Kan jeg tjene penge på surebets?

Det er absolut muligt at tjene penge på odds og opnå profit på surebets. Gevinsten per kamp er dog meget lav, og derfor kræver det at du investerer en del energi og tid når du skal placere denne form for væddemål.

Sikre bets anvendes ofte til at gennemspille odds bonusser. Der er nemlig rigtig mange bookmakere som tilbyder en odds bonus til deres kunder, som betyder at du vil få en vis procentdel igen af dit første indskud. Blandt andre kan nævnes Unibet, Nordicbet og 888 sport, som alle tre tilbyder fornuftige velkomstbonusser.

Du kan gennemspille disse odds igennem sikre bets, og disse sikre bets kan også spilles med en højere indsats.

Hvilke sportsgrene egner sig bedst til surebets?

Som vi også illustrerede med vores eksempler, egner surebet-strategien sig til de fleste sportsgrene, som har et to eller tre-vejs udfald.

Finder du først de rigtige og gode odds sider som tilbyder de rigtige odds, er det bare med at komme i gang med at placere surebets!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *