De største bettingsider på nettet

I dag findes der efterhånden rigtig mange bettingfirmaer, hvor du kan finde odds på alt fra alpinskiløb til curling. Her er alle de store ligaer repræsenteret, og du får mulighed for at spille med live odds og sammensætte dine egne kampe med længere kuponer, som kan give dig et enormt odds.

Med alt taget i betragtning, hvilke betting sider har så egentlig den største omsætning?

Sagen er blevet undersøgt af Bedstebettingsider.dk, og nedenstående top 5 i verden:

De største bettingsider på nettet

1. William Hill(ingen dansk licens)

Det britiske bettingfirma William Hill er måske ikke så kendt, men ikke desto mindre er det det bettingfirma som har den største omsætning.

De omsatte i 2014 hele 1,61 milliarder pung, hvilket rundt regnet svarer til intet mindre end 14,5 milliarder danske kroner.

William Hill blev dannet helt tilbage i 1934, i en tid hvor betting faktisk var ulovligt i Storbritannien.

2. Paddy Power(ingen dansk licens)

I 2014 omsatte det irske firma Paddy Power 4,88 milliarder kroner, og dette giver firmaet en solid andenplads.

En del af omsætningen går under William Hill, men det ændrer alligevel ikke på den enorme omsætnings størrelse. Spadestikkene til Paddy Power blev taget tilbage i 1988, og i dag sponserer firmaet faktisk Manchester City i Premier League.

3. Betfair

På tredjepladsen finder vi det britiske bettingfirma Betfair. Med hovedkvarter i Hammersmith i det vestlige London, har firmaet siden den 9. marts 2011 opereret under gibraltarisk spillicens.

Deres omsætning var i 2014 på intet mindre end 393,6 millioner pund, hvilket rundt regnet svarer til 4,03 milliarder kroner.

Andrew Black og Edward Wray er skaberne bag Betfair, der så dagens lys i år 2000.

4. Bet365

En af verdens førende bettingfirmaer er uden tvivl Bet365, og det er på trods af at deres omsætning ikke er en af de største. Firmaet har en omsætning på 214 millioner pund, som omregnet giver 2,197 milliarder kroner.

Ikke desto mindre har Bet365 intet mindre end 14 millioner medlemmer fra hele verden, og det er med til at give dem titlen som en af de største bettingfirmaer i verden.

5. Unibet

Det nordiske Unibet har en omsætning på 197 millioner pund, som omregnet svarer til 2,016 milliarder kroner, og de kvalificerer sig dermed til en femteplads.

Firmaet blev grundlagt i 1997 og har sit hovedkvarter på Malta.

Du har måske set firmaet i en af de mange tv-reklamer som florerer når tophold spiller i superligaen, Premier League eller andre vigtige kampe, hvor Brian Laudrup er reklamernes frontfigur.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *