Målscorer og vinder/resultat (wincast/scorecast)

På engelsk kender vi udtrykkende som ’scorecast’ og ’wincast’, på dansk kendetegner vi blot udtrykkende som spil på målscoren, resultatet og vinderen.

Metoden er en odds strategi, som kan kombineres på flere metoder. Strategien er især blevet rigtig populær de seneste år blandt de danske bookmakere.

Hvad er målscorer/resultat og målscorer/vinder væddemål?

Som det også fremgår af den danske oversættelse, er målscorer/resultat og målscorer/vinder double bets på den samme kamp.

I samme stil som halvleg/fuldtid handler det om at placere to bets på én kamp. I målscorer/vinder (wincast) spilles der på hvem du først tror der vil score et mål i kampen, og herefter hvem du tror der vil vinde kampen.

Målscorer/resultat (scoretast) spilles som et double bet på målscore, og på det præcise resultat af kampen. I Wincast spiller du derfor på målscore og vinder, hvor du med scorecast spiller på målscore og resultat. Du kan kun vinde på disse væddemål hvis begge double bets går hjem.

Et eksempel på målscore/vinder (wincast) og målscore/resultat (scorecast):

Målscore/vinder (wincast)

Til dette eksempel tager vi udgangspunkt i Premier League og på en kamp imellem Manchester United og Chelsea.

I dette målscore/vinder-bet vælger vi at spille på Wayne Rooney som målscorer samt på en hjemmesejr til Man United. Vi vinder kun, hvis det lykkedes Rooney at score i løbet af kampen og hvis Manchester United vinder kampen. Her skal det nævnes at der er flere muligheder for at spille på om vi tror at Rooney scorer første mål, eller blot i løbet af kampen.

Hvis Rooney ikke scorer selvom Manchester United vinder, vil vi ikke vinde vores væddemål. Omvendt gælder dette også såfremt Rooney scorer selvom Manchester United ikke vinder.

Målscore/resultat (scorecast)

Vi bliver i samme eksempel og kamp mellem Manchester United og Chelsea som ovenstående. Her spiller vi på Ronney som målscorer og på en sejr til Manchester United på 2-1.

De samme regler som beskrevet i ovenstående eksempel er gældende her. Her spiller vi på at begge vores væddemål skal være præcise for at gå hjem. Det skal nævnes at der til denne bettingtype også findes forskellige kombinationer. Her er det eksempelvis muligt at spille på hvem på hvem du tror der vil score det første mål, og hvem du tror der vil vinde en kamp.

Jo mere præcist dit væddemål bliver, for eksempel ved at spille på første målscore og resultat, jo større odds vil du opnå. Samtidig skal du dog huske på at chancen for gevinst her også vil mindskes.

Hvilke sportsgrene passer bedst til målscore/vinder (wincast) og målscore/resultat (scorecast)?

Vi kommer ikke udenom at ovenstående strategier har sit ophav i fodbold-universet. Derfor er disse typer væddemål også mest anvendt til spil på forskellige fodboldkampe.

Strategierne har dog alligevel også fundet vej til andre sportsgrene, blandt andet tennis, hvor du får mulighed for at spille på hvem du tror der vil første parti, set eller hele kampen.

Savner du inspiration til dine bets med disse strategier, kan du kigge forbi vores odds tips.

Kan jeg tjene penge på spil på målscorer, vinder og resultat?

Du kan opnå relative høje odds når du enten spiller på vinder eller resultat, dog er det også her du kan forvente en vis risiko. Du kan sagtens tjene penge med denne form for odds, men du kan selvfølgelig også miste penge.

Vil du gerne spille med ovenstående strategier, wincast eller scorecast, er det en god ide at være godt forberedt. Dette betyder at du tjekker de forskellige holds tidligere resultater, og hvilke spillere som typisk scorer de fleste mål og tjekke op på deres fysiske tilstand.

Det kan desuden også nævnes at en undersøgelse af 2000 fodboldkampe påviste at 1-1 er det mest typiske resultat, efterfuglt af 2-1 som resultat.

Giver du dig i kast med de forskellige strategier er det en god ide at træde varsomt samtidig med at du starter ud med en lidt lavere indsats.

Læs mere om alle betting strategier.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *