Multibet

Multibet strategien er en af de mest brugte odds systemer på markedet, og multibet er specielt populær blandt nybegyndere.

Du kan læse alt om multibet lige her!

Hvad er et mulitibet?

Når du kombinerer flere forskellige væddemål til ét, har du lavet et multibet. Multibet går også under navnet akkumulationsbet, akkumulations odds og kombinationsvæddemål, men fælles for alle synonymer er at formålet er at have en odds kupon med mere end en kamp.

Hvert væddemål eller hver kamp på en given kupon, ganges med oddset for dit bet. Dermed refererer et multibet også til at man forøger sine odds, netop ved at spille på flere kampe på en og samme tid.

Du risikerer dog også et større tab når du laver et multibet. Jo flere væddemål du har på din kupon, jo større risiko er der for at en af væddemålene vil fejle. Hvis blot et af dine væddemål ikke går hjem, taber du hele din odds kupon.

Eksempel på et multibet

Hvis du går efter at opnå succes med dit multibet, skal du først og fremmest lære at kunne sige fra overfor fristelser fra høje odds, samt lære at kombinere 2-3 kampe som maksimum på dine odds kuponer.

Vi anbefaler at du tager udgangspunkt i ét væddemål, som du føler dig sikker på. Med andre ord skal du vælge ’den sikre’. Dertil anbefaler vi at du vælger et væddemål, som har en lidt større risiko men også højere odds, også kendt som ’the money bet’.

Efter at du har kombineret disse to bets, multiplicerer du deres forskellige odds, som vil give dig en større profit – hvis dit multibet altså går hjem.

Et eksempel på et multibet (en double med to væddemål):

I eksemplet kan du se hvordan vi fra den tyske Bundesliga har valgt en hjemmesejr til Leverkusen mod Werder Bremen. Dette væddemål giver os et odds på 1.29, og fungerer som vores ’sikre væddemål’.

Vores andet væddemål er et lidt større sats, her spiller vi at Eintracht Franfurt vil få en hjemmesejr over FC Augusburg med et odds på 2.15. Ganger vi nu disse to odds får vi et samlet odds på 2,78, hvilket er et bedre odds at have, end hvis vi havde spillet lige på kampene.

Det gode ved multibets er, at vi kan få lov til at kombinere kampe fra forskellige ligaer og sportsgrene på kryds og tværs når vi skal finde de bedste odds. Du kan eksempelvis sagtens kombinere væddemål fra Superligaen og fra den engelske Premier League.

Derfor anbefaler vi også at du holder et godt øje med hvad der rører sig i de forskellige ligaer og sportsgrene, og at du generelt holder dig til den sport du har mest kendskab til.

Vil du gerne forøge dine odds yderligere, kan du tilføje endnu en kamp til din kupon. Denne spiltype kaldes for en triple.

Eksempel på en triple (3 væddemål)

Vil du gerne booste dine odds endnu mere kan du kombinere tre kampe, du skal dog huske på at højere odds går hånd i hånd med en øget risiko.

Vi anbefaler derfor at du kombinerer to relativt sikre væddemål med et usikkert væddemål, som har et højere odds. Chancen for at din kupon går hjem er derfor større, selvom du måske ikke har de højeste odds.

Med ovenstående eksempel kan du se Leverkusen mod Werder Bremen 1 med et odds på 1.32 og Liverpool FC mod Aston Villa 1 med 1,25 i odds, som figurerer som vores to sikre væddemål.

Vores usikre væddemål er Arsenal mod Manchester City 2, hvor oddset ligger på 2,40. I alt giver det os et kupon-odds på 3,96, hvilket er meget fristende at spille på, specielt fordi at vores odds ikke ville havde været ligeså højt hvis vi havde spillet lige på kampene.

Det kan måske være fristende at tilføje flere kampe til kuponen, men husk at risikoen for at tabe kuponen blot øges for hver kamp der tilføjes. Derfor anbefaler vi at du holder dig til to-tre kampe når du skal spille på én kupon, og gerne hvor en eller to af disse er ’sikre væddemål’.

Hvilke sportsgrene egner sig bedst til multibets?

Kombinationsvæddemål (multibets) egner sig bedst til kampe mellem to modstandere/2- eller 3- vejs væddemål.

Multibets egner sig typisk også bedst til kampe som slutter nogenlunde på samme tid, som betyder at du kan få et samlet resultat af din kupon.

Fodbold er især en populær sportsgren indenfor multibets. Her kan du finde odds fra mange forskellige ligaer, og generelt set er der rigtig mange kampe at vælge imellem når du skal spille. Derudover så vinder favoritterne typisk også i de store ligaer, hvilket betyder at dit spil er mere sikkert.

Du kan dog også prøve kræfter med multibets på sportsgrene såsom ishockey, basketball og tennis.

Kan jeg tjene penge på multibets?

Multibets er ikke særlig populære blandt de professionelle gamblere, og dette er fordi det er svært at tjene mange penge på disse odds. Det er for det første svært at forudsige risikoen på to, tre eller flere væddemål, og for det andet så hævder de professionelle spillere at multibet handler mere om held end forstand.

Når du spiller med multibets er du derudover også kun knyttet til én bookmaker, hvilket betyder at du måske ikke altid får de bedste odds for kampene. Dermed sagt er det meget vigtigt at du ikke springer i med begge ben og laver en lang kupon med enormt høje odds, i sådan en situation skal du nemlig have en ordentlig portion held med dig for ikke at tabe!

Ønsker du at benytte dette odds system, anbefaler vi dig at bruge det på enten Unibet, Nordicbet eller Tipico, da alle tre af disse betting sider, tilbyder o og fornuftige odds.

Derfor anbefaler vi altid at du spiller sikkert og realistisk, har du den rette taktik kan du nemlig opnå god profit med multibets.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *