Scoring i sidste minut

’Sidste-minuts-scoring’ er en odds strategi, som ofte er utrolig nervepirrende at have med at gøre. Efter at live odds blev introduceret til markedet, er denne strategis popularitet blot vokset og vokset de seneste par år.

Vi giver dig her i artiklen et godt indblik i den strategi der ligger bag sidste minuts scoring, og uddyber samtidig med flere gode eksempler på strategien.

Hvad er strategien bag sidste-minut-scoring?

Som navnet på systemet også antyder, så handler det i bund og grund om at placere et væddemål sent, eksempelvis indenfor de sidste 10 min af en kamp.

Jo mindre tid der er tilbage af kampen, jo større vil oddset blive. Det kan du bruge til din fordel, når du skal placere et væddemål sent i kampen. Ofte kan et hold som er bagud tvinges til at satse alt i et håb om at vende kampen.

En anden måde at spille sidste-minut-scoring er at spille imod et resultat. Et odds på en kamps udfald vil falde i løbet af kampen, hvilket er med til at gøre alle andre udfald mere spændende at spille på. Derfor kan det ofte godt betale sig at spille imod det forventede resultat.

Hvordan fungerer et sidste-minut-scoring?

Lad os tage et eksempel. Prøv at forestil dig at selve finalen i Champions League går i overtid, der spilles på 115. minut og stillingen er stadig 0-0. Oddset på en uafgjort kamp vil her nærme sig 1,00, og det er her du kan vælge at spille på et såkaldt lay-bet. Når du spiller på et lay-bet, spiller du på at kampen ikke ender uafgjort.

Du kan læse mere om hvordan du kan købe og sælge odds, ved at læse vores artikel om Back & Lay-bet odds strategi.

Hvis du spiller 200 kroner imod en uafgjort stilling med et odds på 1,00 (et lay-bet), vil du kun risikere at miste 20 kroner (200 kroner x 1,10 – indskud på 200 kr. = 20 kroner), såfremt at kampen ender uafgjort.

Hvis et af holdene scorer, vil du derimod tjene 200 kroner. Dermed sagt har du altså en risiko/gevinst faktor som ligger på 1:10 (du kan tabe 20 kroner, eller vinde 200 kroner).

Kan jeg opnå profit ved at spille på sidste-minut-scoring odds?

Vælger du at spille på sidste-minut-scoring odds, kan du opleve stor odds profit. Derudover er strategien utrolig spændingsfyldt da du ser kampene live.

Flere kampe blev tilbage ved VM i 2014 afgjort med scoringer i de sidste minutter, og nogle af disse blev endda scoret i overtiden. Ofte er oddset på et sent mål ret højt, og derfor kan du opnå en høj profit med en forholdsvis lille indsats.

Din profit når du benytter dette system, afhænger naturligvis af hvor gode odds du bliver tilbudt. Vi at du tager et kig på vores oversigt over de bedste betting sider, da de rigtige odds kan betyde om man får profit eller tab!

Hvilke sport egner sig bedst til sidste-minut-scoring strategien?

Vi ser ofte at denne strategi anvendes til spil på fodboldkampe. Stillingen i en fodboldkamp er aldrig afgjort før sidste sekund, og holdene kæmper altid bravt for det sidste og afgørende mål.

Siden at 3-point reglen blev indført er en sejr meget mere værd en uafgjort stilling, og derfor vil der altid være kamp til stregen igennem alle kampens minutter.

Formår det angribende hold ikke at slå til, har fodbold også en indbygget kontra-mekanisme, som giver det forsvarende hold mulighed for at afgøre en kamp hurtigt ved at score kampens afgørende mål.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *