De bedste betting tips – Start her!

1. Benyt bookmakernes bonusser

{{ item.maturity_unit }}

Bonusinfo

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

{{ item.custom_field_value1 }}

{{ item.custom_field_label1 }}

BESØG

Reklame

2. Specialiser dig i udvalgte sportsgrene!

Stræber du efter at blive en god betting-ekspert indenfor tips på sport, er det en rigtig god ide at du specialiserer dig indenfor udvalgte sportsgrene.

Har du for eksempel allerede en god fornemmelse for hvad de sker i de bedste fodboldrækker i Danmark, er det oplagt at du opsamler al den nyttige information du kan finde indenfor disse rækker, da en god baggrundsviden danner rammerne for en god odds-ekspert.

Det er naivt at tro at det er muligt at spille på alle de sportsgrene der bliver placeret odds på, for derefter at forvente at man pludselig vil gå hen og blive en succesfuld odds-ekspert.

Derfor skal du altid udvælge dig en sportsgren og specialisere dig og fordybe dig i denne, så du kan blive din helt egen ekspert.

3. Find dit indre jagt-instinkt frem!

Kun amatører og ludomaner spiller på hvad som helst. De spillere som konstant søger online efter nye tips til fodbold, ishockey, håndbold eller vinderen af vild med dans, kender absolut intet til fornuftigt betting spil.

Vil du tjene mange penge på oddset, er det en kunst at lære at vente på at slå til på det helt rigtige tidspunkt.

Forestil dig en kat der ligger på lur og betragter sit byttedyr. Katten kan sagtens vente flere minutter før den slår til, og katten rammer sjældent ved siden af når den gør.  Du skal finde dette indre jagtinstinkt frem i dig selv, når du skal vente på det helt rette spil som du kan kan gå all-in på.

4. Bliv gode venner med nyhederne

I dag kan du finde informationer hvor end du går, og det er især denne nyhedsstrøm som bliver din kilde til at forbedre dine egne chancer væsentligt.

Her taler vi både om sociale medier og forskellige hjemmesider, men især facebook, twitter og de store internationale og nationale sportshjemmesider. Derfor kan du godt indstille dig på livet som en nyheds-narkoman, hvis du stræber efter at blive en professionel betting player.

5. Vær objektiv!

Du bør så vidt muligt altid prøve at undgå spil objekter, hvor du på forhånd allerede har en præference for en spiller eller et hold.

Er du for eksempel stor Liverpool fan, kan det være svært at forblive objektiv i en kamp, når du egentlig helst håber at Liverpool løber med sejren.

Dog er der ingen tvivl om at objektivitet er nødvendigt, og derfor skal du så vidt mulig altid prøve at undgå at blande subjektivitet med betting.

6. Regnskab og budget

Der er ingen tvivl om at held også altid har en indflydelse på udfaldet af fodboldkampe eller andre sportsspil, uanset hvor rutineret en gambler du er.

Vi har alle før set utrolig mange eksempler på hvordan forhåndsfavoritter ikke vinder, på trods af at alle forventer dette.  Så selvom at du føler at du er en knivspark betting-ekspert, som kan forudsige diverse sportsresultater uden problemer og ofte har følelsen af ’hvad sagde jeg’, så er det altså kun de kolde facts som tæller.

Det er desuden en rigtig god ide at holde styr på dine vundne spil og tabte spil ved at lave et regnskab, så du på denne måde kan lære af dine fejl og prøve på at opnå et overskud på dine spil.

7. Læg en slagplan

Det er en rigtig god ide at lave en plan og overholde den, hvis du gerne vil kunne betegne dig selv som en professionel betting-ekspert.

En god ide er at sammenligne betting med en investering. Du reserverer et beløb til spil, som du også skal kunne have råd til at tabe. Derudover kan du oprette en speciel bankkonto, som udelukkende kan bruges til dine kommende betting spil.

Når du lægger din slagplan bør du også nedskrive hvilket mål du har med at tipse på sport. Her kan du eventuelt også nedskrive hvad du maksimalt vil bruge af penge hver måned, så du på denne måde vil have nok dækning til at spille i eksempelvis 6, 12 eller 18 måneder.

Derudover anbefaler vi også at du holder din privat økonomi adskilt fra din betting på odds.

Du kan passende implementerer et odds system når du ligger din slagplan for at vinde over oddset.

8. Sammenlign altid oddsene hos flere bookmakere!

Ved første øjekast kan det måske virke ligegyldigt hvorvidt et odds er på 1,85 hos bookmaker A og 1,90 hos bookmaker B. Måske er dette også ligegyldigt i den enkelte kamp, men ikke desto mindre er det måske lige netop denne lille forskel, som efter et helt år med betting på flere hundrede spil, som gør at du opnår et overskud eller et underskud.

Uanset hvor godt du spiller vil du også opleve tab blandt dine gevinster. Dog er du med en grundig baggrundsviden samt en åben tilgang godt på vej mod at skabe store gevinster og mindre tab.

9. Hold dig primært til single spil

Det kan være meget fristende at kombinere flere spil i et, og dermed score sig et højere odds.

Dog falder din teoretiske tilbagebetaling også markant ved denne tilgang, og derfor satser en god gambler overordnet set mest på single spil.

10. Vær din egen ekspert!

I dag har man altid adgang til information, og der er rigtig mange mennesker som vil forsøge at give dig gode råd og tips til hvordan du præcist bør satse dine penge.

Den eneste du altid kan regne med der har de bedste overbevisninger er dig selv, og du bør derfor altid stole på dine egne evner til at kunne vurdere hvorvidt et spil er objektivt spilbart eller ej.

Du skal huske på at vi forsøger på at gøre dig til ’eksperten’ på dine helt egne betingelser, og derfor behøver du rent praktisk ikke lytte til andres spilerfaringer eller kloge råd. Den som sidder med baggrundsviden er også den person som er bedst rustet til at ramme plet – og den person bør være dig! Det handler i bund og grund

om at blive ekspert i din egen niche, for at opnå succes som betting-ekspert.

11. En betegnelse på en dårlig betting-ekspert

Hvis du overvejende vælger at spille på nedenstående eksempler og udfald, vil du aldrig kunne kategorisere dig selv som en god betting-ekspert.

  • Vinderen af Vild Med Dans
  • Herre fodboldlandsholdets kampe
  • Vinderen af X Factor
  • Hvornår Frederik vil blive konge af Danmark
  • Hvornår vi får det næste folketingsvalg

Disse eksempler varierer utrolig meget kategorimæssigt, og et mix heraf falder sjældent til din fordel. Derfor anbefaler vi altid at du holder dig til spil i den niche, hvor du er ekspert!

Vores ekstra råd til dig!

Hvad er du bedst til?

Du er måske ekstra interesseret i Superligaen og har utrolig meget baggrundsviden herom, men har måtte erkende at du på trods af dette ikke bliver en bedre ekspert på området.

Her har du to muligheder;

du kan fortsætte dit spil i kategorien med en ny periode på eksempelvis 6, 12 eller 18 måneder, eller du kan prøve kræfter med en helt ny sportsgren på et bestemt niveau.

Vigtigst af alt er at der holdes fokus på en bestemt kategori, og at du hele tiden forsøger at forbedre dine færdigheder og udbygger din viden indenfor dette felt.

Hvad enten du bestemmer dig for at gøre, ønsker vi dig held og lykke med bookmakerne!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *