Head-to-head Betting

Der findes rigtig mange forskellige betting strategier, odds strategier og talrige spil systemer, når man går efter at opnå profit på sine odds.

Head-to-head er absolut en af de mest attraktive betting strategier på markedet, som især er blevet populær de seneste år. Vi vil i denne artikel gennemgå head-to-head strategien og hvordan du spiller på denne.

Bag om head-to-head betting

Head-to-head kan forklares som et spil, hvor man spiller på én ud af to deltagere I en kamp. Dermed er head-to-head også et 2-vejs bet, hvor du som spiller kan vælge imellem hvilken deltager du helst vil spille på. Dermed sagt er resten af deltagerne i kampen eller begivenheden også irrelevante for dit spil.

Head-to-head forkortes også tit til H2H, og har egentlig sit ophav i hestevæddeløb. Her blev der spillet på en duel mellem to deltagende heste i et bestemt hestevæddeløb.

I en fodboldkamp spiller man med et 3-vejs bet, hvor man spiller på 1X2 med flere udfald. Med H2H kan der dog kun opstå to mulige udfald; en der vinder, og en der taber.

Strategien giver dig blandt andet mulighed for at spille på deltagere der kører imod hinanden i Formel 1, for eksempel kan du spille på om Kevin Magnussen får et bedre resultat end Jenson Button.

Du kan også bruge H2H i cykling, specielt under Tour de France. Her kan du spille på hvilken rytter du tror ender med den bedste placering på en etape.

H2H bruges også til langvarige bets, eksempelvis sæson-væddemål hvor du kan spille på hvilket ud af to hold der vil løbe afsted med flest point i Superligaen.

H2H er generelt et meget ligetil odds system, og dermed også en meget simpel spilleform, som er meget attraktiv for specielt nye spillere på oddset.

Hvilke sportsgrene passer H2H bedst til?

H2H ses ofte i individuelle sportsgrene såsom racerløb. Spilleformen benyttes specielt til motorsport og cykling, men også i forskellige sportsgrene såsom skiløb og golf. Du kan på langt de fleste odds sider spille på denne slags væddemål.

Der er flere spilmuligheder tilgængelige når du først matcher de enkelte sportsudøvere mod hinanden med et H2H væddemål.

H2H er som nævnt en 2-vejs bet, og her er golf især en interessant sport. Her går golfspillerne nemlig flere runder mod hinanden, hvilket blot betyder at du kan spille på hver individuel runde, på den samlede turnering, eller på hvilken spiller der vil klare ét hul bedre end modstanderen.

Eksempler på et H2H-bet

Da det ikke er muligt at spille H2H som et kombinationsbet, vil et H2H-bet være lige på i et 2-vejs væddemål.

I eksemplet ovenfor har vi på betting siden Unibet, spillet på at Daniel Ricciardo vil klare sig bedre en Sebastian Vettel i det Italienske Formel 1 Grand Prix.

Hvis Ricciardo vinder Red Bull duellen, vil det give et odds på 1.55.

Eksempler:

Cykling: Alberto Contador eller Christopher Froome – hvem vil vinde Tour de France?

Fodbold: Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi – hvem vil blive topscorer i Spanien?

Tennis: Caroline Wozniacki eller Maria Sharapova – hvem vil vinde flest WTA-titler?

Golf: Rory McIlroy eller Thomas Bjørn – hvem vil få flest birdies til British Open?

Kan jeg tjene penge på H2H-betting?

Et 3-vejs væddemål, hvor man spiller på resultatet og halvleg/fuldtid, adskiller sig fra H2H da denne kun har to udfald. Med H2H er din risiko dermed også lavere, men du vil i denne sammenhæng også få et lavere odds.

Jo mere baggrundsviden og indsigt du har i sporten, jo større chance har du for at placere dine væddemål helt rigtigt.

Du kan også være sikker på at spændingen er helt i top når du benytter H2H-strategien, når du skal følge den sportsudøver som du har placeret dit bet og dine penge på.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *